MILOJE SRUŠIO ZVEZDU: Mega preko drame do pobede u Jerkoviću! (FOTO)
Foto: Fonet

KLS, 7. KOLO

MILOJE SRUŠIO ZVEZDU: Mega preko drame do pobede u Jerkoviću! (FOTO)

Ovo je drugi poraz Zvezde u takmičenju, dok je Mega zabeležila četvrtu pobedu u sedam odigranih mečeva

Objavljeno:

Košakraši Mega Bemaksa pobedili su Crvenu zvezdu u sedmom kolu Košarkaške superlige Srbije i naneli šampionu drugi poraz u takmičenju – 76:74.

Crveno-beli su bolje otvorili meč napravili nekoliko serija i tako "zamazali" oči navijačima da će doći do nove pobede, ali od druge četvrtine do kraja bila je viđena prava drama.

foto: Beta

Tokom drugog perioda su se timovi smenjivali u vođstvu, da bi gostujući tim na odmor otišao sa minimalnom prednošću, pošto je za prvih 20 minuta šutnutno u zbiru 45 slobodnih bacanja.

foto: Saša Pavlić Koky

Zvezda je opet treću četvrtinu odigrala dobro i na odmor pred poslednju ušla sa +9 - 64:55. Međutim u zadnjoj deonici Mega je dodala gas i sustigla favorizovani tim sa Malog Kalemegdana, da bi u samom finišu imala prednost od 71:69. Čović je na 9 sekundi do kraja pogodio za dva poena za 76:74, da bi isti igrač promašio šut za pobedu.

Ovo je drugi poraz Zvezde u takmičenju, dok je Mega zabeležila četvrtu pobedu u sedam odigranih mečeva.

Feldin je bio najefikasniji sa 29 poena, a dvocifreni su još bili samo Ročesti koji je ostao na 13 iz prve četvrtine, kao i Čović koji je dodao 10. S druge strane, Pundić je predvodio Megu sa 19 poena i neverovatnih 18 skokova, po 14 su postigli Samardžiski i Čarapić, dva više od Cerovine.

BONUS VIDEO:

Delije na meču Zvezda - Spartak uprkos zabrani - 2

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.