USLIŠENE MOLITVE MUŠKARACA: Prezgodnoj voditeljki ispale GRUDI u prenosu uživo, kolega imao najbolji ugao! (VIDEO)
Belen Rodriges je "prodisala" u programu uživo, Foto: Printscrreen/Instagram/@belenrodriguezohmeodeo

obasjala široki auditorijum

USLIŠENE MOLITVE MUŠKARACA: Prezgodnoj voditeljki ispale GRUDI u prenosu uživo, kolega imao najbolji ugao! (VIDEO)

Dekolte naglo proširio i omogućio bujnim grudima da "prodišu" i pozdrave publiku

Objavljeno: 14:54h

Od malena je naučila kako da se okoristi vanrednom prirodnom lepotom, pa se brzo probijala na javnoj sceni - kao pevačica, glumica, model i voditeljka, a i danas zna kako da se održi na vrhu.

Zanosna Belen Rodriges, rođena Argentinka koja danas ima i italijansko državljanstvo i radi i živi u Milanu, pažnju ljubitelja sporta je skrenula vezama sa bivšim fudbalerom, uspešnijim kao zavodnikom, Markom Borijelom, i motociklistom Andreom Janoneom i nekašnjim reprezentativcem Argentine Ezekijelom Lavecijem.

Belen je prelepa i u 40. godini života i dobija nagrade za TV lice godine i slična priznanja, ali sada uglavnom podseća na svoje ranije "poduhvate".

Tokom jedne emisije koju je vodila u oktobru 2022. je doživela manju nezgodu, za koju mnogi misle da je zapravo režirana. U svakom slučaju, malo ko mari.

Rodriges je u prenosu uživo stajala kraj kolege obučena u uski kožni kombinezon koji je savršeno naglašavao njene zanosne obline, a onda je napravila pokret rukama od kog se kombinezon otvorio, dekolte naglo proširio i omogućio bujnim grudima da "prodišu" i pozdrave široki auditorijum.

Kolega je imao najbolji pogled i izgleda da je baš znao kad da ga baci, a onda je preuzeo glavnu reč dok je "posramljena" Belen dovela u red svoju toaletu uz simpatični smeh.

Ipak Belen nije bilo previše sramota jer je sama posle podelila ovaj snimak na Instagramu, a sada je podsetila na to...

1 / 4 Foto: Printscrreen/Instagram/@belenrodriguezohmeodeo

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.