"ŽENA TI IMA DOBRE SI*E" Kad je MMA borac ovo čuo, ni njegova supruga nije očekivala ovakvu reakciju!
Demetrijus Džonson sa suprugom Destini, Foto: Printscreen/Instagram/@mighty

iznenadio

"ŽENA TI IMA DOBRE SI*E" Kad je MMA borac ovo čuo, ni njegova supruga nije očekivala ovakvu reakciju!

'Moćni miš' se smatra jednim od najboljih MMA boraca u proteklih desetak godina, a nadimak je dobio jer uprkos sitnoj građi

Objavljeno: 12:32h

MMA borac Demetrijus Džonson (37) je aktuelni šampion u muva kategoriji ONE šampionata, a bivši prvak UFC-a u istoj kategoriji.

'Moćni miš' se smatra jednim od najboljih MMA boraca u proteklih desetak godina, a nadimak je dobio jer uprkos sitnoj građi (160 centimetara visine i 60 kilograma težine) poseduje izuzetnu veštinu i snagu kojom dominira u svojoj kategoriji.

Međutim, Džonson se pokazao baš kao miš u jednoj situaciji u kojoj to niko ne bi očekivao od njega.

Demetrijus Džonson, Moćni Miš
foto: Christopher Colon/PxImages/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

Amerikanac je opisao situaciju iz šetnje sa svojom suprugom, Destini Džonson, kojoj je neki muškarac glasno dobacio da ima "dobre si*e".

- Šetali smo i neki tip je izvadio džoint iz usta i dobacio mojoj ženi 'dobre si*e'. Žena me pitala da li sam to čuo. Odgovorio sam: 'Da, rekao je da imaš dobre si*e i delim to mišljenje' - ispričao je Demetrijus pa objasnio zašto nije reagovao:

- Mogao sam da odem i prebijem ga, ali u čemu je poenta? Zašto bih ga prebijao kad njih dosta jedva čeka da vidi crnca kako prebija ovog lika. Ljudi koji su uspešni i srećni ne mrze nikoga. Oni koji mrze su nesrećni i nezadovoljni.

Džonson je imao teško detinjstvo; odgajali su ga gluva majka i nasilni očuh. Svog biološkog oca je prvi put u životu sreo 2017. i sada ima sjajan odnos sa njim.

Kaže da je Destini najbolja stvar koja mu se ikada dogodila i da bi mu život bez nje bio nepotpun. Venčali su se 11. maja 2012. na Havajima. Imaju dva sina i kćerku.

Demetrijus Džonson, Moćni Miš, Destini Džonson
foto: Ethan Miller / Getty images / Profimedia

Uz priču sa klošarom koji mu je, po njegovom mišljenju, pohvalio ženu, "Moćni miš" je opisao manje poznat zakon o tuči u državi Vašington:

- Ne znam da li ko zna za to, ali ako nekog izazoveš na tuču i on pristane, možete da rešite svoj problem fizički, a da niko ne bude uhapšen. Borba je gotova kada neko padne na zemlju. Imamo dakle taj zakon o tuči uz obostrani pristanak. Pitaš glasno želi li da se bije, ako kaže 'da', policija ti ne može ništa. Nema borbe dva na jedan ili tri na dva, samo jedan na jedan i da su obojica pristala. Ipak, za mene obračun na ulici nema smisla. Niko nije vredan toga - poručio je američki borac.

Bonus video:

14:22

Jeziva ispovest MMA borca Marka Bojkovića

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.