BIVŠA DEVOJKA SELEKTORA SRBIJE MAMI UZDAHE: Poznata je po ljubavnim aferama, ali ova joj je obeležila život! (FOTO)
Sunčica Travica, Foto: suncicatravica86/Instagram

mnogi su zaboravili na ovu lepoticu

BIVŠA DEVOJKA SELEKTORA SRBIJE MAMI UZDAHE: Poznata je po ljubavnim aferama, ali ova joj je obeležila život! (FOTO)

Vanserijska lepotica je imala turbulentan ljubavni život

Objavljeno: 20:46h

Manekenka Sunčica Travica mami uzdahe muškaraca iako se primakla četvrtoj deceniji, a o njenom ljubavnom životu bi se mogao napisati roman.

Među njenim nekadašnjim izabranicima se izdvaja ona sa sadašnjim selektorom teniske reprezentacije Srbije, Viktorom Troickim.

Viktor Troicki
Viktor Troickifoto: Starsport©

Viktor i Sunčica su svoju romansu započeli 2009. godine i zaista su imali turbulentnu vezu. Mirili su se i raskidali da bi se 2014. godine zvanično rastali.

Da se par nije razišao u prijateljskim odnosima govori Sunčicina poruka upućena bivšem dragom: "On treba da se zapita zašto je svaki put ostavljen", oštra je bila lepotica, a njene reči prenosi "Hello".

Troicki se kasnije oženio, prelepom Aleksandrom koja mu je podarila dve ćerke, a o Sunčicinom ljubavnom životu dosta se nagađalo i sve je ostalo na nivou spekulacija, ali jedno je sigurno - upamćena je kao najlepša bivša Viktora Troickog.

Sunčica je nakon raskida sa teniserom uplovila u vezu sa fudbalerom Aleksandrom Radišićem. Međutim, do kraha je došlo kada je, kako su pisali mediji, snimala scene za novi spot Harisa Berkovića, dečka Rade Manojlović, zbog čega je Aleksandar bio ljubomoran.

Bonus video:

00:40

Novak Đoković i navijači - Dejvis kup

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.