BIVŠI KOŠARKAŠ ZVEZDE JE NJENA DAVNA PROŠLOST: Sad ima sina sa NBA asom, a s njegovim kolegom čeka drugo dete! FOTO
Alija Peti, Foto: Printscreen/Instagram/@aaleeyahpetty

dabl-dabl

BIVŠI KOŠARKAŠ ZVEZDE JE NJENA DAVNA PROŠLOST: Sad ima sina sa NBA asom, a s njegovim kolegom čeka drugo dete! FOTO

U međuvremenu je prešla u drugu ligu, i to bukvalno

Objavljeno:

Dolazila je na utakmice Crvene zvezde uživo bodri svog dragog, a navijači crveno-belih su možda i više nego u njegovom umeću pod koševima uživali u izgledu zanosne crnkinje.

Alija Peti je tad bila izabranica Kvinsija Milera, ali je to sad njena daleka prošlost. U međuvremenu je prešla u drugu ligu, i to bukvalno. Ali ostala je u košarci i uz košarkaše.

Naime, Alija je između ostalih bila u vezi sa Brendonom Ingramom (26), sadašnjim NBA superstarom Nju Orleans Pelikansa. Sa njim je dobila sina Brentona (4), ali je morao da se radi i DNK da bi se utvrdilo očinstvo.

Sada nije bilo potrebe za tim.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/@aaleeyahpetty

Alija Peti je organizovala žurku na kojoj je otkrila da je ponovo trudna, a sem trudničkog stomaka ispod elegantne haljine, nije moglo da se vidi lice muškarca s kojim je pozirala u objavi na Instagramu, a kog nije tagovala .

Ali, nije bilo ni potrebe. Neki fanovi su po tetovažama prepoznali Anfernija Simonsa (24), zvezdu Portland Trejl Blejzersa, a neki su jednostavno čitali - na raskalašnoj zabavi je skoro svuda pisalo "Dobordošla, bebo Simons"...

Bonus video:

02:54

KAD POMISLIŠ DA NEŠTO NE MOŽEŠ POGLEDAJ OVU PRIČU! Momak sa Daunovim sindromom koji radi dva posla, dokazuje da su svi snovi OSTVARIVI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.