ZADRŽALA MILIJARDE, ALI NE I PREZIME: Svi su mislili da koristi očevo, ali NAJBOGATIJA Srpkinja je uzela majčino!
Slavica Eklston, Foto: imago sportfotodienst / imago sportfotodienst / Profimedia

iznenađenje

ZADRŽALA MILIJARDE, ALI NE I PREZIME: Svi su mislili da koristi očevo, ali NAJBOGATIJA Srpkinja je uzela majčino!

Suprug nije mogao da pretpostavi da će ga 2008, posle 23 godine braka i četvoro dobijene dece, izbaciti iz stana dok je još bio ludo zaljubljen u nju

Objavljeno: 17:27h

Dolazeći iz nemaštine, počela je uz pomoć svoje lepote zarađivati i veoma mlada zakoračila je u svet modelinga. Put lepog izgleda i duge piste odveo ju je čak u Milano, gde je počela ozbiljno da se bavi i zarađuje kao manekenka.

Sa samo 23 godine se probila čak do poznate modne kuće "Armani" koja ju je primila za modela i angažovala na trci Formule 1 u Monci 1980.

Tamo je Slavicu Radić zapazio tada 50-godišnji Berni Eklston, koji je tada bio i vlasnik tima Brabam i zvaničnik F1.

Da će Slavica biti njegova, biznis genije jevrejskog porekla znao je čim ju je video, ali nije mogao da pretpostavi da će ga 2008, posle 23 godine braka i dvoje dobijene dece, izbaciti iz stana dok je još bio ludo zaljubljen u nju, kako je rekao. Ipak, zanemarivao je zbog posla i razvod je bio neminovan.

- Imala je 50-ak godina i želela drugačiji život. Nije joj se sviđalo što 17-18 puta godišnje odlazim od kuće. Zašto nisam ostao da spasim brak? Mislim da sam joj to spomenuo, ali znala je da lažem - otkrio je jednom prilikom Berni Eklston koji o svojoj bivšoj i danas ima samo reči hvale. Nazvao ju je izuzetnom ženom, drugačijom od ostalih.

Slavica Eklston, Slavica Radić, Berni Eklston
foto: Ian McIlgorm / Shutterstock Editorial / Profimedia

Brakorazvodna parnica 11. marta 2009. godine trajala je tačno 58 sekundi, koliko je bilo potrebno da sudija pročita rešenje. Brzo i lako su se dogovorili oko podele imovine.

Slavici Eklston je pripalo između jedne i jedne i po milijarde dolara vrednih nekretnina i udeo u deonicama, a danas je krasi titula jedne od najbogatijih Srpkinja na svetu.

1 / 6 Foto: EPA/JENS BURTTNER

Rođena u okolini Rijeke, Slavica je kćerka sprskih roditelja - Jovana Radića i Ljubice Malić. Ubrzo su se vratili u rodno selo njenog oca, Maglajane kraj Laktaša.

Dolazi iz skromnog okruženja, odgajana je u višečlanoj porodici i živela je daleko od zavidnog života, pogotovo nakon razvoda roditelja. Tada je imala samo sedam godina i ostatak detinjstva je provela uz majku.

Iako su svi pretpostavljali da je Slavica od 2009. koristila očevo prezime Radić, zapravo se opredelila za majčino.

Nezavisne.com su otkrile da se Slavica u hrvatskim zemljišnim knjigama upisala kao vlasnica kuće u Velikom Zatonu pokraj Dubrovnika pod prezimenom Malić. Kamenu kuću pokraj Dubrovnika Slavica Malić je kupila 2015. godine.

Bonus video:

01:53

Boks meč u Bugarskoj počeo uz Kebinu pesmu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.