DANIJELA NIJE MOGLA DA OBUZDA RADOST: Podigla majicu i pokazala GOLE GRUDI usred meča, reagovala policija! (VIDEO)
Deni Benks, Foto: Printscreen/Instagram/danii.banks

ju!

DANIJELA NIJE MOGLA DA OBUZDA RADOST: Podigla majicu i pokazala GOLE GRUDI usred meča, reagovala policija! (VIDEO)

Ispod raširene jakne nosila samo kratku crnu majicu Rejdersa koja samo što nije pukla od njenih ogromnih grudi, a onda...

Objavljeno: 13:54h

Letos je bokserka po imenu Danijela Hemsli, koja je ujedno zvezda OnlyFans-a, izazvala haos kad je slaveći pobedu zadigla top i pokazala gole grudi, a sada je praktično istu stvar uradila njena imenjakinja i takođe zvezda popularnog sajta za odrasle.

Deni Benks je već i te kako skretala pažnju na utakmici NFL-a između domaćih Las Vegas Rejdersa i Njujork Džetsa na prepunom "Aledžijant" stadionu, s obzriom da je ispod raširene jakne nosila samo kratku crnu majicu Rejdersa koja samo što nije pukla od njenih ogromnih grudi.

Međutim, deo oko američke influenserke se posebno uskomešao u jednom trenutku. Srećna zbog pobede "Pljačkaša", Deni Benks je počela da skakuće, a onda je zadigla majičicu i gole grudi su bljesnule!

Obezbeđenje i policija su intervenisali, međutim, ne u znak zahvalnosti, već su zamolili Amerikanku da napusti tribine.

Benks je pojasnila da joj policija nije naplatila kaznu i da nije ni upisana ni uhapšena. Međutim, izrazila je razočaranje zbog toga što je morala da ode jer je platila značajnu sumu za mesto blizu terena, prenosi TMZ. Isplatilo joj se, ne sumnjamo...

Bonus video:

01:27

SVE OSIM UBEDLJIVE POBEDE NEĆE BITI USPEH SRBIJE! Đurović i Bjelinić o borbi za Evropsko prvenstvo: Ovo je dobro za naš fudbal!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.