OŠTRA OBJAVA IVANIŠEVIĆA: Novakov trener traži svoj NOVAC nazad! (FOTO)
Goran Ivanišević, Foto: EPA/James Ross

PROBLEMI

OŠTRA OBJAVA IVANIŠEVIĆA: Novakov trener traži svoj NOVAC nazad! (FOTO)

Čuveni Hrvat šokirao sve najnovijom objavom na Instagramu

Objavljeno: 07:27h

U ponedeljak kasno uveče Goran Ivanišević se oglasio na svom Instagram profilu.

On je objavio otvoreno pismo bivšoj supruzi Tatjani Dragović.

Trener najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića mnoge je iznenadio ovim potezom, a poručio je da će pokušati da dođe do svog nova koji je trenutno kod bivše supruge, prema njegovim rečima.

Goran je sa Tatjanom bio zajedno 17 godina, a venčali su se 2009. godine. Ipak, posl četiri godine braka usledio je raskid.

- Ovako... Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. (Tatjana Dragović, prim. aut) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran.

Ivanišević u braku sa Tatjanom Dragović ima ćerku Amber Mariju i sina Emanuela, a čuveni Hrvat je 2017. godine stupio u brak sa voditeljkom i glumicom Nives Čanović.

Bonus video:

01:00

KORONA ŽURKA U ZADRU: Evo kako su Đoković, Ivanišević i zaraženi Ćorić slavili u restoranu! VIDEO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.