KORA ŠUMAHER OTIŠLA NA SAJT ZA ODRASLE: Imam 46 godina i volim svoje telo, što to ne bih delila sa drugima? (FOTO)
Kora Šumaher, Foto: Instagram/@coraschumacher

ima žena poriv

KORA ŠUMAHER OTIŠLA NA SAJT ZA ODRASLE: Imam 46 godina i volim svoje telo, što to ne bih delila sa drugima? (FOTO)

Manekenka, pa glumica i voditeljka je zadržala prezime bivšeg supruga i dobila šest miliona dolara

Objavljeno:

Obe su gospođe Šumaher, imaju i slično ime, ali se potrpuno drugačije ponašaju u javnosti.

Korina je supruga slavnog Mihaela Šumahera, i mediji je neretko optužuju da nepravedno skriva od javnosti detalje stanja sedmostrukog prvaka Formule 1 koji je 29. decembra 2013. na skijanju doživeo tešku nesreću koja ga je ostavila, kako se sumnja, u donekle vegetativnom stanu.

A Kora je bivša žena Ralfa Šumahera, Mihaleovog mlađeg brata i takođe bivšeg F1 asa koji je na 182 trke za Džordan, Vilijams i Tojotu ostvario šest pobeda i 27 podijuma.

Kora-Karoline Brinkman je bivša manekenka, a onda glumica i voditeljka koja je u braku sa Ralfom bila od 2001. do 2015. Njihov sin Dejvid je takođe postao automobilista.

Ralf Šumaher, Kora Šumaher, Sport
foto: Profimedia

Kora Šumaher je zadržala prezime i dobila šest miliona dolara, a zadržala je i ljubav prema svom telu koju sada želi da podeli sa ostatkom sveta.

Naime, stupila je na sajta za odrasle OnlyFans na kom korisnici moraju da plate 29 dolara mesečno da bi imali pristup njenom profilu.

- Moja stranica na OnlyFans-u će otkrivati dosta, ali će definitivno ostati estetska. Volim svoje telo i zašto to ne bih podelila sa drugima? To ne bi trebalo da bude tabu od Plejboja. Imam 46 godina i osećam se veoma udobno u svojoj koži. Zašto ne bih podelila fotografiju ili dve u toplesu sa javnošću? - ovako je gospođa Šumaher objasnila svoju odluku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.