Ko god je ikada pratio srpski fudbal, obavezno mora da  pogleda novu epizodu Simpsonovih! (VIDEO) (ANKETA)
Foto: Printscreen/The Simpsons

Debeli toni i bart...

Ko god je ikada pratio srpski fudbal, obavezno mora da pogleda novu epizodu Simpsonovih! (VIDEO) (ANKETA)

Morali smo malo da se našalimo, pošto nas je epizoda objavljena 12. marta 2017. godine iz američkog hit serijala umnogome podsetila na stvari koje se dešavaju na našim sportskim terenima, tačnije, na ono što se spekuliše o tim dešavanjima :)
Objavljeno:

Naime, ova epizoda je drugačija od ostalih zbog toga što je odrađena u formi dokumentarca o školskoj košarci, Bartu Simpsonu, Debelom Toniju i nameštanju utakmica, pa pretnjama ukoliko odbijete da namestite istu.

Bart postane zvezda lokalne košarke, koja sama rešava sve utakmice magičnim potezima, a trener njegovog tima je, naravno, Homer.

GROBARI I DELIJE, OTKAŽITE SVE ZA VIKEND! Čeka vas neviđeno ludilo! (VIDEO)

Kada se njih dvojica, normalno, posvađaju, springfildski mafijaš Debeli Toni (Fat Toni) tu vidi priliku da "ućari" koji dolar tako što će Bart namerno nameštati da njegov tim pobeđuje, ali bez hendikepa.

Onda, u finalu, Toni naređuje Bartu da proda utakmicu, tačnije, da namerno izgubi, što se iz jednog nerealnog razloga ne dogodi.

Ukoliko vas zanima šta se dogodilo, i kako nas je sve ovo podsetilo na srpski sport, pre svega fudbal, novu epizodu Simpsonovih možete da pogledate OVDE, ali i na televiziji FOX

BONUS VIDEO: Bakljada Grobara i lomljenje stolica posle gola Đurđevića

(A.R.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.