SLUČAJNO SNIMIO GOLU SUPRUGU PA POSLAO VIDEO PRIJATELJIMA: "Sad ceo svet zna kakvu ženu imam!"
Andreas Breme, Foto: Jvºrgen Fromme / AFP / Profimedia

promaklo

SLUČAJNO SNIMIO GOLU SUPRUGU PA POSLAO VIDEO PRIJATELJIMA: "Sad ceo svet zna kakvu ženu imam!"

Video je završio na internetu, ali Suzan nije uznemirena

Objavljeno: 12:24h

Kao i Mario Gece, ovaj nemački fudbaler je imao blistavu karijeru, ali će se svi uvek prvo setiti da su njegovim golom "Panceri" pobedili Argentinu 1:0 u finalu Mundijala i osvojili titulu prvaka sveta - samo ne 2014. već 1990.

Andreas Breme (62), bivši fudbaler Kajzerslauterna, Bajerna i Intera, a onda jedno vreme trener, prošlog leta je napravio video koji se sada pojavio na internetu i ozbiljno ga posramio. Bar u početku.

Nekada ubojiti bek i po potrebi krilo, sedeo je na krevetu i snimao video poruku pri kraju koje ga je iznenadila supruga Suzan koja je ušla u sobu gola od struka nagore.

Nespretni Breme je okrenuo telefon ka njoj i samo za trenutak je snimio pa nesvestan šta je uradio poslao snimak putem "Vocapa" nekolicini prijatelja.

- To smo shvatili tek kada se javljalo sve više prijatelja. Nemam pojma zašto se ovo sada pojavljuje. Mora da je neko to objavio. Tada nisam ni shvatio da sam ga poslao - priča Andreas za "Bild".

Video je završio na internetu, ali Suzan nije uznemirena.

- To je bilo prošlog leta na odmoru na jezeru Garda. Ali šta ima veze? Tako me možete videti kako se presvlačim na plaži. Ili u sauni. Smejemo se tome, a ja zadirkujem Endija, mog stručnjaka za društvene mreže.

I on gleda vedro na celu situaciju.

- Sada ceo svet zna kakvu sjajnu ženu imam! Nije trebalo da se desi, ali mogu da se smejem sebi. U budućnosti bi bilo bolje da pustim Suzan da snima...

Eksplicitni snimak možete pogledati OVDE.

00:13

DILETA I ZLATAN ZAJEDNO ĐUSKAJU: Pogledajte kako je zevzda Milana ispratila zgodnu italijansku voditeljku (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.