POKUPILA ĆERKU I OTIŠLA: Poznati fudbaler doživeo sudbinu iz MEKSIČKE TELENOVELE! (FOTO)
Kendis Bruk i Leroj Sane, Foto: Printscreen/Instagram/leroysane

ČUDNA PRIČA

POKUPILA ĆERKU I OTIŠLA: Poznati fudbaler doživeo sudbinu iz MEKSIČKE TELENOVELE! (FOTO)

Kendis Bruk je osam godina starija od igrača Bajerna iz Minhena

Objavljeno: 01:38h

Prilikom izbora novog kluba vrlo je uobičajeno da partner fudbalera igra presudnu ulogu u transferu. Upravo je to slučaj sa čovekom čija se vrednost procenjuje na 70 miliona evra.

Sada Salihamidžiću glavobolje zadaje Kendis Bruk zbog koje će Bajern na leto biti primoran da proda jednog od najvažnijih igrača.

Naime, Kendis, koja je devojka Leroja Sanea (27), već je napustila Minhen i sa ćerkom otputovala u London, gde već neko vreme živi.

Svaki slobodan dan Sane koristi da poseti porodicu u Engleskoj, a tako je bilo i tokom reprezentativne pauze.

Pošto nije u akciji za reprezentaciju Nemačke, Sane se trenutno nalazi u Engleskoj gde se druži sa devojkom i ćerkom i planira povratak u Premijer ligu na leto.

Nemac je pre tri godine stigao u Bavarsku za 50 miliona evra iz Mančester sitija, a sada je njegov povratak na Ostrvo samo pitanje kluba.

Sane je igrao veoma dobro za Građane, a svoju devojku Kendis je upoznao 2017. godine, kada je ona prolazila kroz težak period posle raskida.

Amerikanka je ranije bila sa pevačima Krisom Braunom i Safareom Semjuelsom i košarkašem Andreom Dramondom, između ostalih.

Inače, 35-godišnja pevačica je osam godina starija od Sanea, a to slavnom fudbaleru ne smeta previše.

Do sada imaju ćerku Riju Stelu, a privatni život uspešno kriju od očiju javnosti. Svojevremeno je vređala bivšu ženu Rijada Mahreza, Ritu, rekavši da je puna implantata. Posle tog skandala potpuno se povukla i ugasila sve profile na društvenim mrežama.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.