NEMA PARA, PALI KAMERU: Ikardi joj blokirao kreditnu karticu, razuzdana Vanda odmah našla rešenje! (VIDEO)
Vanda Nara, Foto: printscreen/instagram/wanda_nara

NARA ŠARA

NEMA PARA, PALI KAMERU: Ikardi joj blokirao kreditnu karticu, razuzdana Vanda odmah našla rešenje! (VIDEO)

Sa fudbalom je raskrstila. Da li i sa fudbalerima, videćemo...

Objavljeno:

Jeste da se s njima nikad ne zna, ali čini se da je definitivno sve gotovo između Vande Nare i Maura Ikardija.

Zvanično su se razveli posle brojnih afera koje su navodno imali tokom burnog braka, a Ikardi je ubrzo dao otkaz Nari koja je i pre nego što su se venčali postala njegov fudbalski agent.

1 / 17 Foto: Prinstscreen/Instagram/wanda_nara

Vanda je nekoliko dana provela u Istanbulu gde Mauro sada igra za Galatasaraj, ali je turski šampionat trenutno stopiran zbog posledica razornih zemljotresa koji su pogodili ovu zemlju.

Argentinka je dovela decu da vide oca, ali je brzo krenula put domovine jer joj je napadač blokirao kreditnu karticu, više nema prihoda kao njegov agent, navikla je na raskalašan život, pa joj je bio potreban novi posao.

Brzo ga je raskalašna Vanda bujnih oblina pronašla. Radiće kao voditeljka televizije Telefe, u popularnoj kulinarskoj emisiji "Masterchef". Sad će se izvesno baš kuvati u ovom šouu jer će temperaturu dizati zanosna Nara.

Vanda već ima velike prihode od sponzorisanih objava na Instagramu, povremeno zarađuje velike svote od maneknestva i glume u reklamama i muzičkim spotovima, ali ovo će joj sada biti glavni izvor prihoda. Sa fudbalom je raskrstila. Da li i sa fudbalerima, videćemo...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.