NIJE POZNAT, IGRA ZA MALI KLUB, ali zato pored sebe ima šampionku u tverku (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram

Guza ko meduza

NIJE POZNAT, IGRA ZA MALI KLUB, ali zato pored sebe ima šampionku u tverku (VIDEO)

Kolege mogu samo da budu ljubomorni na Jakuba

Objavljeno: 15:54h

Mnogi fudbaleri mogu da se pohvale lepšim polovinama, ali malo je onih koji mogu da pariraju Poljaku Jakubu Kivioru (22).

On ne igra za poznat ili veliki klub, Specija svakako to nije u italijanskoj Seriji A, ali zato može da se pohvali da pored sebe ima šampionku u tverkovanju zemljakinju Klaudiju Kovalčuk (30).

Lepa Klaudija je 2017. godine bila šampion Nemačke u tverku, polufinalista Evrope 2018. godine, a sada je domaćin poljskog šampionata i pri tome ima i svoju liniju garderobe specijalizovanu za ovo takmičenje.

Klaudija je starija od Jakuba čak osam godina, ali to ih ne sprečava da uživaju u ljubavi pošto su već dve godine u vezi i nedavno su se verili.

Defanzivac Specije je inače dovođen u vezu sa Arsenalom, tokom minulog Svetskog prvenstva u Kataru, tako da nije isključeno da se u dogledno vreme preseli na Ostrvo.

A ako se to desi, onda se otvaraju razne mogućnosti i za Klaudiju, s obzirom da se profesionalno bavi tverkovanjem - afričko-američka kultura igranja koja je najviše zastupljena u hip-hopu i R&B video spotovima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.