POZNATU SPORTISTKINJU PROGANJAJU MUŠKARCI: Da li je to zbog ŠOKANTNOG priznanja "ništa pre braka"? (FOTO)
Lolo Džons, Foto: lolojones/Instagram

NIJE JOJ LAKO!

POZNATU SPORTISTKINJU PROGANJAJU MUŠKARCI: Da li je to zbog ŠOKANTNOG priznanja "ništa pre braka"? (FOTO)

Amerikanka živi u velikom strahu

Objavljeno: 10:04h

Američka olimpijska zvezda Lolo Džons otkrila je da je prethodne godine proživela pravu dramu, jer su je uhodila tri različita muškarca.

Lolo je učestvovala i na zimskim i na letnjim Olimpijskim igrama, kao atletičarka i vozačica boba, a jedan od "uhoda" je bio toliko opsednut njom da joj je upao u kuću.

U pokušaju da edukuje javnost, Džons se obratila putem Instagrama i otkrila svoju mračnu tajnu.

- Tri različita muškarca su me proganjala prethodne godine. Tri puta su prešli granicu, ugrozili moju i bezbednost mojih prijatelja. To mi je promenilo život. Jedan je provalio u olimpijski centar i ostao preko noći nadajući se da će me pronaći. Drugi je maltretirao moje prijatelje u pokušaju da dođe do mene. Konačno, treći je uhodio moju kuću i rekao je policiji da me poznaje sa Instagrama i da sam ga ja zvala da živimo zajedno.

Lolo je tokom karijere osvojila veliki broj medalja, bila je čak i najbolja na svetu, a javnost je svojevremeno šokirala i izjavom da nikada nije imala seks. Bilo je to u februaru 2019. godine.

- Pokušavala sam sa ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i sa kolegama atletičarima, ali uvek se završavalo prekidima i mojim slomljenim srcem. Odlučna sam u tome da se prvi put seksam tek kad stupim u brak, ali nikako da nađem pravog muškarca. Ne znam zašto me Bog još uvek nije blagoslovio brakom. Mnogi mi se muškarci sviđaju, ali u veze sa mnom ulaze uvereni da će mi promeniti stav. Napuštaju me kada shvate da neće biti seksa pre oltara.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.