"ČIM DUNE VETAR, TI ZATRUDNIŠ!" As Reala SRAMNO odgovorio lepotici kojoj je napravio blizance! (FOTO)
Pamela Souza/Rodrigo, Foto: EPA/Sergio Perez, Instagram/@pammyssouza

ovde je bila promaja

"ČIM DUNE VETAR, TI ZATRUDNIŠ!" As Reala SRAMNO odgovorio lepotici kojoj je napravio blizance! (FOTO)

Napadač se prikazivao u potpuno drugom svetlu dok je zavodio Pamelu

Objavljeno: 11:48h

Pamela Kristina Kosta Souza je 21-godišnja devojka koja je reprezentativcu Brazila Rodrigu rodila blizance, a sada se žali kako je, kada mu je javila da je trudna i da čeka njegovu decu, napadač Real Madrida rugao!

Kozmetičarka već ima stariju kćerku iz druge veze, a sada je javno gostovala u jednoj emisiji kako bi otkrila da se zabavljala sa Rodrigom i da je na jednoj od njegovih zabava zatrudnela, ali da je on ostao nemaran i da nije želeo da zna za blizance kojima je, navodno, otac.

Rodrigo
foto: EPA/Juanjo Martin

- Ostali smo oko pet puta na zabavama koje je on sam priređivao. Ovaj poslednji put sam na kraju ostala trudna. Sedam dana kasnije, ipak sam otišla na njegovu zabavu i počela sam osećati čudne stvari. Uzela sam lekove i laboratorijske testove: bili su pozitivni - kazala je Pamela.

Saznavši za dijagnozu, Pamela je izjavila da je njemu (Rodrigu) prvom javila, ali ju je on okrivio za trudnoću ironično napisavši da ostaje trudna čim "vetar dune". Zatim joj je rekao: "moja ekipa će sve to srediti". Ubrzo ju je i blokirao...

- 'Čim vetar dune, ti zatrudniš' mi je napisao na Votsapu kad sam ostala trudna. Napravila sam test i on je prvi saznao. Jednom smo samo razgovarali, kao, on bi dao ime jednom od njih, a onda je nestao - priča Souza.

Pamela je takođe tvrdila da je Rodrigo odbio DNK test te da je očinstvo potvrđeno tek nakon prikupljanja genetskog materijala od njegovih roditelja.

Ono "najgore" što je spomenula Pamela, osim napadačevog nedostatka kontakta s bebama ima veze s još jednom očevom odgovornošću, pogađate: novcem.

Pre nekoliko meseci Rodrigo je ponudio dve minimalne plate za alimentaciju, dok je zahtevana 10 puta veća isplata (20 minimalnih plata).

- Još smo u svađi. Troškovi koje danas imam su oni koje sam već imala s kćerkom, ali sada imam još dvoje male dece. Moji su troškovi znatno veći sa dodatnih dvoje dece. Mi živimo značajno teže i siromašnije nego on - rekla je.

Na kraju je lepotica izjavila da je brazilski as samo jednom imao kontakt s blizancima.

- Kada je došao u Brazil, iznajmio je sobu, ali mi je zabranio ulazak i ostao je s decom 20 minuta - objasnila je Pamela Souza.

Ono što ju je šokiralo je i to što joj je Rodrigo tokom upoznavanja bio podrška, zgražavao bi se kada bi mu rekla da oca njene prve kćerke nije briga za nju, a onda je Brazilac kasnije isto to učinio.

- Pitao me kako je moguće da jedan otac može nešto tako da uradi svom detetu, a on je još gori. Ne bih htela da idem na sud, želim da to rešimo između nas - poručila je Pamela.

Vest dolazi u nezgodnom trenutku za mladog napadača Reala jer već 20. novembra počinje Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će bez ikakve sumnje biti jedna od uzdanica svog nacionalnog tima koji prvi meč igra protiv Srbije 24.11.

U međuvremenu je važan u timu Reala s kojim će u ponedeljak saznati rivala u osmini finala Lige šampiona, a dan pre gostovaće Rajo Vajlekanu u nastavku trke za odbranu titule u La Ligi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.