MILICA DABOVIĆ ODUŠEVLJENA SAJTOM ZA ODRASLE: Ne možete mi ništa, ni da me cmoknete u ovo SLATKO D**E!
Milica Dabović, Foto: Tviter printscreen/MILICADABOVIC13

only milica

MILICA DABOVIĆ ODUŠEVLJENA SAJTOM ZA ODRASLE: Ne možete mi ništa, ni da me cmoknete u ovo SLATKO D**E!

Ja kada nemam šta lepo da kažem, ćutim! - napisala je između ostalog Milica Dabović

Objavljeno:

Bivša košarkašica Milica Dabović otvorila je profil na sajtu za odrasle - "OnlyFans" i odmah se pohvalila lepim iskustvima.

Naime, Milica Dabović se oglasila na društvenoj mreži Tviter i istakla oduševljenje, kao i da uživa u društvu muškaraca.

- Muškarci, većina, oduševili ste me! Ko razume, shvatiće! Tek sada shvatam koliko je žena ženi najveci neprijatelj! Ja kada nemam šta lepo da kažem, ćutim! Do 40. godine, sve što sam radila osudili ste, razlika je što mi sada ništa ne možete, ni da me cmoknete u ovo slatko d**e! - napisala je Milica uz brojne emotikone sa srcima.

Ova objava pokrenula je lavinu komentara jačeg pola, koji su pisali poruke podrške i bodrili je da nastavi tako.

Podsetimo, na sajtu za odrasle bivša srpska košarkašica je otvorila profil, a u opisu piše da je sportistkinja, bivša košarkašica, osvajačica zlatne i bronzane medalje na Evropskom prvenstvu, odnosno Olimpijskim igrama - kao i da je vlasnica modnog brenda.

- Tviteraši, pošto ste mi svi pisali i želeli moj "OnlyFans", odlučila sam da vam uslišim želje. Volim da se slikam, volim svoje telo, tako da sve slike od sada idu tamo. Još jedan skandal manje-više. Pala je i opklada da ću imati 1000 subscribera za 48 sati - napisala je Milica na Tviteru.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.