JELENA ĐOKOVIĆ MORALA DA BRANI MAJKU! Zbog ovoga je mnogi smatraju LICEMERNOM!
Vera Ristić i Jelena Đoković, Foto: Profimedia

očekivano!

JELENA ĐOKOVIĆ MORALA DA BRANI MAJKU! Zbog ovoga je mnogi smatraju LICEMERNOM!

Supruga najboljeg tenisera sveta je često na udaru javnosti zbog svojih stavova, a njena majka Vera je takođe na meti kritika u Srbiji

Objavljeno: 09:15h

Supruga najboljeg tenisera sveta Jelena Đoković važi za nekog ko propagira zdrav život, ali posao njene majke Vere Ristić joj nikako ne ide "pod ruku".

Jelenini roditelji Miomir i Vera su velika podrška svojoj ćerki koja je udata za slavnog sportistu, a neretko su se i pojavljivali na njegovim mečevima, što svedoči da su u jako dobrim odnosima.

Svuda se naglašava da je Vera uvek bila otvorena podrška ne samo rođenoj ćerki, već sasvim jednako i Novaku.

Vera Ristić
Vera Ristićfoto: Marina Lopičić

Majka Jelene Đoković, međutim, u Srbiji trpi i reputaciju nekoga ko je aktivno učestvovao u zagađenju ekološkog sistema naše zemlje kao žena koja se kao direktorka energetskih kompanija zalagala za izgradnju mini-hidroelektrana na našem podneblju.

Jelena je osetila potrebu da se javno oglasi po ovom pitanju.

- Moja majka se ne bavi izgradnjom MHE već godinama i nema nikakav uticaj na najnovije projekte koji se sprovode po zemlji. Žao mi je ako u Srbiji priroda trpi zbog stvaranja MHE jer to nije smisao održive energije. Ali uverena sam da niko iz moje porodice tome nije doprineo - navela je Novakova supruga.

Naravno, zbog ovih reči se našla na udaru javnosti, upravo jer zajedno sa svojim suprugom jako vodi računa o kvalitetu života.

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.