Nadal o MRŽNJI i Kirjosu! Pominjao i postavljanje granica!
Nik Kirjos i Rafael Nadal, Foto: Epa/ JOHN G MABANGLO

indijan vels

Nadal o MRŽNJI i Kirjosu! Pominjao i postavljanje granica!

Rafael Nadal odgovorio je na pitanje o novom neprimerenom ponašanju Nika Kirjosa.

Objavljeno:

Nakon njihovog duela u Indijan Velsu, Australijanac je slomio reket, bacivši ga, a tom prilikom je umalo u glavu pogodio dečaka koji skuplja loptice.

Podsetilo je ovo na Akapulko, kada je Aleksander Zverev bio u centru pažnje, napadajući sudiju i udarajući reketom u njegovu stolicu.

- Nisam mogao da vidim šta se desilo, nije bilo na mojoj strani. Postoji organizacija koja donosi odluke. Ja sam kolega svih ovih igrača. Imam dobar odnos sa svima, pa i sa Nikom. Ljudi možda misle da se mrzimo zbog onoga što je bilo u prošlosti, ali to uopšte nije istina. Na neki način mi se dopada kao lik - rekao je Nadal i dodao:

- Ali, naravno, kada se pređu određene granice, stvari postaju drugačije. Kada dozvolite igračima da rade stvari, onda ne znate gde je granica i to je komplikovano. ATP bi trebalo da preispita propise jer se ovakve situacije dešavaju sve češće.

Nik Kirjos je ušao u verbalnu raspravu i sa sudijom meča.

Nadal će u polufinalu igrati protiv Karlosa Alkarasa.

- Mislim da ima sve potrebne sastojke – strast, skromnost, talenat, fizikalije. Podseća na mene kada sam imao 17-18 godina. Biće veliki rival sad i u narednim mesecima, nema sumnje. Sjajno je imati takvu zvezdu iz moje zemlje jer ćemo mi ljubitelji tenisa nastaviti da uživamo u neverovatnom igraču, koji se bori za titule - rekao je Španac.

Espreso/B92


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.