Maljković: Ova pobeda će biti upisana u istoriji!
Foto: Reuters

PrvI Trijumf na OI!

Maljković: Ova pobeda će biti upisana u istoriji!

"Razlika je što smo se danas dodatno fokusirali i imali najveću želju do sada. Uspeli smo da iskontrolišemo skok i atletsku igru", istakla je
Objavljeno:

- Ne smatram da smo imali loše tri utakmice, naprotiv. Mislim da smo igrali dobro. Protiv Kanade nam se desio neobjašnjiv pad, jer stvarno ne mislim da će Ana Dabović i Sonja Petrović još mnogo puta u karijeri biti u situaciji da izgube pet-šest lopti za pet minuta. To se nekada dešava - rekla je Maljkovićeva.

Selektorka je kazala da je ekipa počela da se koncentriše na ono šta treba.

- Razlika je što smo se danas dodatno fokusirali i imali najveću želju do sada. Uspeli smo da iskontrolišemo skok i atletsku igru. Nismo imali nikakav problem protiv Kineskinja. Videli ste njihove igračice 13 i 14 kolike su, u zubima da nas nose, a mi smo kontrolisali skok. Dakle, sve se može, ali moramo svi da se uključimo da bismo dobili Senegal - rekla je Maljkovićeva.

Ona je istakla da dobro poznaje narednog rivala.

- Znam kapitena i plejmejkera, znam kakav su karakter, jer će htete da nas pobede. Ali, veliko bravo za devojke jer su poslušale sve do kraja. Ovo je istorijska pobeda i samo želimo da nastavimo tako da igramo. Svakako da prva pobeda prija, moći će malo mirnije da odu na mušku utakmicu da isprate naše muškarce i vaterpoliste - dodala je Marina Maljković.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.