Sram da vas bude! Hejterski pogani jezici pljuju po najboljem srpskom sportisti svih vremena!
Foto: Reuters

Dalje prste od Noleta

Sram da vas bude! Hejterski pogani jezici pljuju po najboljem srpskom sportisti svih vremena!

Nije dugo bilo potrebno da se zaborave i karijerni Gren slem, i Vimbldon i Rolan Garos i pet Australijan opena i Dejvis kup, pa da se počne sa vređanjem čoveka bez koga za Srbiju ne bi čulo ni pola onih koji danas znaju za nju
Objavljeno: 10:04h
foto: Reuters

- Naravno, kada treba da se igra za Srbiju onda ga nema nigde. Bitno je da ima najviše selfija u Olimpijskom selu. Da je neki turnir sa velikim nagradnim fondom, pa tačno bi oduvao Argentinca. E moji srpski teniseri…

- Ne mogu shvatiti šta to Đoković radi posle osvajanja Rolan Garosa. Ne igra tenis već on i njegov tim treniraju i pričaju gluposti. Izgubio je Vimbldon jer nije igrao takmičarski isto je i noćas . Glupost. Poraz u Riju je dokaz da bez turnirske igre nema uspeha!

foto: Reuters

- Ne znam što bacamo pare da šaljemo sportiste, već zadnjih par olimpijada niko ništa ne osvaja. Pa naravno da su i Đoković i Ana izgubili...pa nije tu fond kao na Vimblodnu. Izvinite Đoko fanatici, ali istina boli.

- Male su premije na olimpijskim igrama. Otišao malo da se prozeza u olimpijsko selo pa nazad porodici i pripremama za dobre turnire!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.