Sram da vas bude! Hejterski pogani jezici pljuju po najboljem srpskom sportisti svih vremena!
Foto: Reuters

Dalje prste od Noleta

Sram da vas bude! Hejterski pogani jezici pljuju po najboljem srpskom sportisti svih vremena!

Nije dugo bilo potrebno da se zaborave i karijerni Gren slem, i Vimbldon i Rolan Garos i pet Australijan opena i Dejvis kup, pa da se počne sa vređanjem čoveka bez koga za Srbiju ne bi čulo ni pola onih koji danas znaju za nju
Objavljeno: 10:04h
foto: Reuters

- Đokovic najbolji sportista Srbije svih vremena?! Pa šta je on osvojio za našu zemlju?! A šta su osvojile legende kao braća Grbić, Bodiroga, Đorđević, Danilović, Divac, Šapić, Milanović, Čavić i jos mnogo drugi - ovo je jedan od prvih komentara na društvenim mrežama i portalima posle poraza Đokovića, a ima ih još i to mnogo gorih i uvredljivijih na račun čoveka, bez koga pola sveta ne bi ni znalo da postoji Srbija.

foto: Reuters

Pročitajte samo neke!

- Bitno da se cele nedelje slika u selu, lupa selfije sa kim stigne…a sad kad je trebao da se pokaže na delu CVRC MILOJKA. E moj Nole…volim te ali brate tako se ne pristupa jednom ozbiljnom takmičenju. A i to je dokaz da ga interesuju pare…gde ima pare tu kida i osvaja, a ovde na OI nema ništa i boli ga uvo. Realno od njega smo najviše očekivali i baš on uprskao. Sledeći put nema više jer ceš imati 34 god. decko…toliko o OI.

- Sad lepo udari još jedan selfi sa kondukterom, zajedno sa ove sestre košarkašice, i đilasu dajte da vas slika.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.