Od Drim tima i Francuza znamo šta da očekujemo, a ko su ostali protivnici Srbije? (FOTO)
Foto: Fonet

zanimljiva grupa...

Od Drim tima i Francuza znamo šta da očekujemo, a ko su ostali protivnici Srbije? (FOTO)

Na prvi pogled čini se sjajna grupa za "Orlove, ali...
Objavljeno: 19:53h

Košarkaška reprezentacija Srbije je posle dominantnog osvajanja kvalifikacionog turnira u Beogradu dobila svoje protivnike u takmičenju po grupama na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

foto: Printscreen/Wikipedia

Kada pogledamo rivale u A grupi u oči nam prvo upadaju selekcije SAD i Francuske, dok su ostali rivali manje više po renomeu znatno ispod nas, ali treba biti oprezan, u sportu su iznenađenja uvek moguća.

Srbija dobila protivnike na Olimpijskim igrama! Od dva zla izvukli smo manje! (VIDEO)

Krenimo redom...

1. Sjedinjene Američke Države

Dvostruki uzastopni osvajači zlata na Igrama dolaze u veoma moćnom sastavu i beći potrebno čudo da opet ne završe kao prvi na turniru.

foto: Printscreen/Wikipedia

Strah i trepet, nema šta... Na 17 nastupa na Olimpijskim igrama osvojili su 14 zlata, jedno srebro i dve bronze. Ne treba trošiti previše reči.

2. Francuska

Ovog leta smo uspeli da trijumfujemo u oba prijateljska meču u okviru priprema za kvalifikacione turnire, ali to ne mora ništa da znači jer je naš protivnik selekcija od koje se ledi krv u žilama.

foto: Printscreen/Eurobasketcom

Četiri vrhunska NBA igrača sigurno razmišljaju o medalji, a kada se njima pridodaju i asovi Evrolige, jasno je da spadaju u sam red favorita za odličje. Na Igrama osvajali su dva puta srebrnu medalju 1948. i 2000. godine.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.