Zasto je srpski MMA borac otkazao borbu? Besni Džakić kaže - iz ginekoloških razloga! (VIDEO)
Foto: Marina Lopicic

Sramota!

Zasto je srpski MMA borac otkazao borbu? Besni Džakić kaže - iz ginekoloških razloga! (VIDEO)

"P...a ga boli, a ne rame, kao što kaže, jer svuda u Evropi i svetu treba DOSTAVITI lekarski nalaz o povredi organizatorima takmičenja, a ne u poruci napisati, e boli me rame", istakao je proslavljeni srpski borac
Objavljeno: 17:33h

- Hitno! Potreban borac u MMA do 93 kg za nedelju, za momka koji se nikada nije takmičio profesionalno, početnik i prvi profi meč treba da radi, a protivnik se povukao iz ginekoloskih razloga (p...a ga boli, a ne rame kao što kaže, jer svuda u Evropi i svetu treba DOSTAVITI lekarski nalaz o povredi organizatorima takmičenja, a ne u poruci napisati, e boli me rame). Pa, molim zainteresovane da mi se jave - napisao je besni Dule Džakić na društvenim mrežama...

Ovim putem apelujemo da se zainteresovani jave i pomognu popularnom Duletu, jer ovaj momak to zaslužuje, s obzirom na to koliko je poludeo kada je meč njegovog štićenika otkazan!

Bivši kapiten Zvezde pobedio jednog od najboljih srpskih MMA boraca! (VIDEO)

- Takođe, sve svoje veze, poznanstva i uticaj koji je sigurno i najveći u Srbiji, iskoristiću da nijedna organizacija nikad ne pozove ubuduće dotičnog, nijedan sajt ili portal, bilo koji medij napiše ubuduće nešto o njemu. Već sam to uradio nekolicini koji su i mogli biti borci poznati, i ubuduće ću, pa će na taj način moći da za*ebu samo sebe. Neće meni u mom sportu sigurno niko praviti ime ili karijeru, a da hoće da zajebava, to mu ja kažem. Molim za pomoć, ako ima zainteresovanih, inbox. Hvala - dodao je besni MMA borac!

Iskreni da budemo, saosećamo sa njim, ali smatramo da nije lepo da u afektu nekom pokušava da uništi karijeru, koliko god taj neko ispao p**ka.

Gde je to sve Mouče skitao po belom svetu, dok su Delije mislile da je u Zvezdi? (FOTO)

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.