Posle bure koja se podigla u srpskoj odbojci, oglasio se i legendarni Ivan Miljković! (FOTO)
Foto: Profimedia

na raspolaganju

Posle bure koja se podigla u srpskoj odbojci, oglasio se i legendarni Ivan Miljković! (FOTO)

- Cilj nije samo reprezentacija, iako je to nešto što svima nama donosi puno radosti. Ne treba zaboraviti klubove, trenere, sudije, ljude koji vole odbojku i koji su počeli da je ne prate svih ovih godina
Objavljeno: 19:42h

- Cilj nije samo reprezentacija, iako je to nešto što svima nama donosi puno radosti. Ne treba zaboraviti klubove, trenere, sudije, ljude koji vole odbojku i koji su počeli da je ne prate svih ovih godina. Želja je da što više ljudi vratimo u odbojku, da što više dece 'ukrademo' od drugih sportova i pokušamo da donesemo što više stvari kako bi svi klubovi, škole odbojke i cela odbojka prosperirale - rekao je Miljković.

On nije želeo da govori o podelama među igračima iz najtrofejnijih generacija srpske odbojke jer je "legitimno pravo" da svako ima svoje mišljenje i zastupa određenu opciju.

foto: Nebojša Mandić

- Te opcije izgledaju isto, ali je način sprovođenja drugačiji. Promene ćemo videti u skorijoj budućnosti. Jedino pravo obećanje jeste rad, trud i želja da se odbojka proširi i da nastavi da postiže uspehe, ne samo na reprezentativnom planu - kazao je.

Miljković je i dalje aktivan odbojkaš. On igra u Turskoj i, kako je rekao, poštovaće ugovor do kraja.

- Apsolutno sam svestan situacije i vreme ću posvetiti tako da ga koristim najbolje moguće za OSS i odbojku generalno. Profesionalni ugovori su na neki način data reč. Ja svoju reč želim da poštujem kao što sam i do sada i ne bi bilo korektno prema tim ljudima. Kasnije se apsolutno stavljam na raspolaganje - rekao je Miljković.

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.