Gajić zvao Vanju na kafu, a Grbić mu rekao da je to licemerno: Završio sam sa srpskom odbojkom!
Foto: OSS

ljut kao ris

Gajić zvao Vanju na kafu, a Grbić mu rekao da je to licemerno: Završio sam sa srpskom odbojkom!

Legendarni bivši odbojkaš najavio je da se povlači iz srpske odbojke
Objavljeno: 16:16h
foto: Profimedia

Prema njegovim rečima, ono što se dešavalo poslednjih 25 dana "najmanje je bila odbojka" i pritisci koji su vršeni nisu iz tog sveta. Takođe, smeta mu to što je Gajić aktuelni trener ekipe Rabica Baku u Azerbejdžanu.

- Ja sam čovek odbojke i držaću se toga. Neko ko je sa aktivnim ugovorom u Azerbejdžanu ne može virtuelno da vodi savez iz inostranstva, ne postoji nijedna federacija koja to može. Svoj stav sam rekao jasno. Ovo što se desilo smatram dekredibilitetom svega što sam uradio do sada u odbojci, onoga što sam pokazao, a vama nikome ništa ne zameram. Vodite se odbojkom, ja sam završio sa srpskom odbojkom. Izlazim - kazao je Grbić.

foto: Nebojša Mandić

Skupštini je prisustvovalo 48 od 50 delegata. Na sednici je pokrenuta rasprava vezana za izbor novog delegata Skupštine, koji će zameniti Golijanina.

Pojedini su tvrdili da bi se time, na predlog Odbojkaškog saveza Beograda, prekršio Statut jer Golijanin nije formalno razrešen sa mesta delegata, već samo sa mesta prvog čoveka OŠ-a.

Potom se glasalo za razrešenje Golijanina, koji nije bio prisutan na sednici, a predlog za njegovu smenu sa mesta delegata nije usvojen.

(Espreso.co.rs / Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.