HRVATICA AMBICIOZNO POČELA MANDAT NA NOVOJ FUNKCIJI: Niko ne treba da se plaši naših zahteva!
Foto: Profimedia

na novom zadatku

HRVATICA AMBICIOZNO POČELA MANDAT NA NOVOJ FUNKCIJI: Niko ne treba da se plaši naših zahteva!

Blanka Vlašić ne sumnja u značaj i uspeh komisije na čijem je čelu

Objavljeno: 11:40h

Blanka Vlašić je vrlo ambiciozno započela svoj mandat predsednice Komisije sportista Hrvatskog olimpijskog komiteta i ne sumnja u značaj te komisije, kao ni u njene glavne ciljeve i metode delovanja.

- Znamo koliko je teško zbog njihovih obaveza da se okupljaju sportisti iz različitih sportova na jednom mestu i u isto vrijeme. Ova komisija je važna jer se glas sportista čuje u Hrvatskom olimpijskom komitetu i njihove potrebe se poštuju i zadovoljavaju na najbolji mogući način - rekla je Vlašić i dodala:

- Niko ne treba da se plaši naših zahteva. Mislim da samo treba da saslušaju naše predloge, koji će uvek biti konstruktivni i trudićemo se da ne predlažemo nešto što je nemoguće. Zainteresovani smo za rešenja koja su laka za sprovođenje i na raspolaganju. Možemo da učestvujemo. Važno je da budemo realni u svojim predlozima, ali je važno i da imamo podršku HOO. Predsednik Zlatko Mateša je rekao da će podržati naš rad i naše projekte, tako da verujem da imamo podršku - zaključila je Blanka Vlašić.

U komisiji se nlaze brojni proslavljeni sportisti uz Hrvatske među kojima su i aktuelni olimpijski vicešampion Tin Srbić kao i zlatni vaterpolo olimpijac Maro Joković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.