"OBJAVIĆU GOLE SLIKE KOJE SI SLALA MOM MUŽU"! Rat između VANDE i IKARDIJEVE LJUBAVNICE, sve se saznalo, ŠOK!
Foto: Printscreen/Instagram/@sangrejaponesa, Printscreen/Instagram/wanda_icardi, Profimedia

kreće rat

"OBJAVIĆU GOLE SLIKE KOJE SI SLALA MOM MUŽU"! Rat između VANDE i IKARDIJEVE LJUBAVNICE, sve se saznalo, ŠOK!

Argentinski mediji prenose da je toliko besna da će javno objaviti golišave fotografije i snimke koje je Čina Suarez slala Mauru na Instagramu

Objavljeno: 09:07h

Sprema se pravi rat oko Maura Ikardija. Pre desetak dana počela je prava "telenovela" u fudbalu, preciznije u Pari Sen Žermenu.

Vanda Ikardi optužila je svog supruga da ju je prevario sa "Činom" Suarez, nastao je pravi džumbus na Instagramu zbog kog fudbaler nije ni igrao za PSŽ, a navodno su se u međuvremenu pomirili, mada je sada isplivala i druga afera.

Ako je neko mislio da je Vanda Ikardi tek tako preko noći oprostila svom partneru, grdno se prevario, pošto su bili pred razvodom i veoma je povređena, a sada tek sprema osvetu.

Neće se svetiti Ikardiju, kome je i agentkinja, nego devojci koja je već demantovala da je imala nešto sa njim.

Argentinski mediji prenose da je Vanda toliko besna na "Činu" da joj je zapretila da će javno objaviti njene golišave fotografije i snimke koje je ona navodno slala Ikardiju na Instagramu, a nekin čudnim putem su stigle i do nje - ili mu je uzela telefon, ili ih je dobio još neko, pa prosledio Vandi.

Spekuliše se i da Ikardi nije jedini koji je dobijao provokativne fotografije i snimke, odnosno da je glumica ciljala reprezentativce Argentine - tako da su njih četvorica dobili posebne poruke.

Videćemo kako će se završiti ova drama i da li će Vanda ostati samo na pretnjama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.