VANDA I MAURO POZIRALI SKROZ GOLI: Ikardijev nalog onda NESTAO sa Instagrama! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/wanda_icardi

ne prestaju da šokiraju

VANDA I MAURO POZIRALI SKROZ GOLI: Ikardijev nalog onda NESTAO sa Instagrama! (VIDEO)

Ikardi nema talenat da pravi opasne face kao Vanda, ali je pokazao svoje tetovaže i mišiće, a na pojedinim slikama su u naročito seksi pozama

Objavljeno: 13:38h

Bračni par Mauro i Vanda Ikardi nastavlja da puni strane časopisa i tabloida.

Nakon njihove sapunice vredne najmelodramatičnijih kič serija iz Južne Amerike, prevare, pa najave neminovnog razvoda, naglog (i lakog) opraštanja i mirenja, ovo dvoje Argentinaca se vratilo starim navikama.

Daleko od toga da su sada dosadni milionima pratioca. Lukava Vanda je još davno naučila supruga da dobrano unovči i druge kvalitete sem onih primarnih koje koristi na fudbalskom terenu.

Mauro Ikardi, Vanda Nara
foto: EPA/Matteo Bazzi

Menadžerka je i u prošlosti uklučivala svog agenta Maura u poziranje za modne časopise, ali malo se tu odeće reklamira jer je malo i ima na fotografijama.

Njih dvoje su najčešće vrlo razgolićeni, a sada su otišli do samog kraja i "kao od majke rođeni" pozirali, uglavnom u crno-belim fotografijama. Video sa fotosešna možete pogledati u linku tvita ispod:

Ikardi nema talenat da pravi opasne face kao njegova supruga, ali je pokazao svoje tetovaže i mišiće, a na pojedinim slikama su u naročito seksi pozama.

Međutim, ubrzo po objavljivanju videa sa ovim fotkama na Instagramu, Ikardijev nalog je nestao sa ove društvene mreže. Pratioci se pitaju šta je u pitanju, ali je najverovatnije privremeno suspendovan jer je ovakav sadržaj nedozvoljen.

Opomena preko koje će Instagram sigurno vrlo brzo preći. Ipak im ovo dvoje obezbeđuju saobraćaj na mreži kao malo ko...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.