Otišao sam da učim aikido, a završilo se tako što su me devojke razmazale po strunjačama! (VIDEO) (FOTO)
Foto: Story/Vladimir Šporčić/Youtube/Printscreen/Espreso.co.rs

Oprobah se!

Otišao sam da učim aikido, a završilo se tako što su me devojke razmazale po strunjačama! (VIDEO) (FOTO)

Rekli su mi da ću sutradan imati upalu mišića, ali kada sam ustao iz kreveta, nije me bolelo apsolutno ništa, za divno čudo...

Objavljeno: 21:27h
Aleksa Radosavljević
foto: Story/Vladimir Šporčić

Da se i moja duša malo iščisti, a mišići nauče neke nove komande, koliko god je to moguće za sat i po vremena!

Stigao sam u prostorije popularnog Majdana i tamo zatekao oko 25 zaljubljenika u aikido, što starijih, što mlađih, što muških, što ženskih!

PESPRESO: Igrali smo Sony s fudbalerom Zvezde i ljutim Grobarom! Evo kako smo se proveli! (FOTO) (VIDEO)

Uz raniji dogovor, sa mnom je pošao i kamerman Đole, ovonedeljni česti saputnik, kako bi usnimio kako mene bacaju po strunjačama! Jer, svima je bilo jasno da će se to i dogoditi!

A onda, krenulo je... Pitali su me umem li da padam, odgovorio sam potvrdno, na šta mi u početku nisu verovali! Međutim, posle nekoliko pokušaja, primetili su da se neću povrediti, pa su počeli malo jače da rade...

foto: Story/Vladimir Šporčić

Padanje stvarno nije bilo bolno, bar ne prvih 20 minuta, ali, nekoliko puta sam osetio kako mi bride zglobovi. Naravno, sa mnom su radili džentlmenski, sa pola snage, a tačno sam osećao da cela naša sportska redakcija ne bi mogla da "prebije" jednog člana AK Košave!

STAVILI SMO POŠTENJE BEOGRAĐANA NA TEST: Šta urade kad vide da nekome ispadne novčanik?! (VIDEO)

Pokazali su mi nekoliko tehnika, a onda je došao red na najveću atrakciju - dve devojke iz kluba su na nagovor trenera prišle, pa su me posle muških, i njih dve dobrano izbacale po strunjači.

E, to je bio interesantan momenat! Prvo, veoma je teško zaleteti se na žensko kao da ćeš da je udariš, jednostavno, nešto ti ne dozvoljava da uneseš celog sebe u udarac!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.