IZ HUMSKE DIREKTNO NA MARAKANU: Crvena zvezda neočekivano dobila ogromna pojačanja iz Partizana!
Stadion Crvene zvezde, Foto: News1

ludnica

IZ HUMSKE DIREKTNO NA MARAKANU: Crvena zvezda neočekivano dobila ogromna pojačanja iz Partizana!

Ovim transferima šampion Srbije i učesnik Kupu šampiona će dodatno pojačati svoje redove pogotovo u štafetnim disciplinama

Objavljeno: 08:26h

Atletski klub Crvena zvezda po malo i neočekivano dobila je niz pojačanja kako u takmičarskom, tako i u stručnom kadru. Iako je prelazni rok završen veliki broj atlatičara koji su prethodne sezone nastupali za AK Partizan 1945 iz Beograda nisu preregistrovani za ovaj klub i samim tim dobili su priliku da i van prelaznog roka promene klupske boje.

Doskorašnji trener našeg večitog rivala Mirjana Stojanović prešla je u redove crveno-belog atletskog kluba, a s`obzirom da se atletičari prevashodno vezuju za svoje trenere, put stadiona „Rajko Mitić“ iz Humske 1 krenuo je i veliki broj reprezentativaca svih uzrasnih kategorija. Među povratnicima je i nekoliko atletičara koji su pre par godina bili primorani da pređu u redove Partizana.

Tako je pristupnicu sa crveno-belima potpisalo više od 30 novih atletičara među kojima su seniorski reprezentativci Katarina Sirmić, Ivan Marković, Katarina Ilić, Sergej Savić… ali i veoma uspešni reprezentativci u mlađim kategorijama poput Tijane Japundžić, Tamare Vuletić, Katarine Milosavljević, Stefana Mihajlova, Miodraga Tresovića, Marka Tasića…

U ovom ”paketu” trebalo bi da bude i Miloš Raović. Nakon problema sa papirologijom kada mu je povratak u Zvezdu propao, nekadašnji pulen Miloša Salaškog bi ipak na kraju trebalo da ponovo obuče dres Crvene zvezde.

Ovim transferima šampion Srbije i učesnik Kupu šampiona će dodatno pojačati svoje redove pogotovo u štafetnim disciplinama.

U novembru su Crvenu zvezdu već pojačali između ostalih Armin Sinančević, Kristina Gojković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.