DELIJE STIŽU NA PRVI TRENING: Podrška za Stankovića na Marakani!
Delije u šetnji podrške srpskom narodu u Crnoj Gori, Foto: Starsport©

Akcija crveno-belih

DELIJE STIŽU NA PRVI TRENING: Podrška za Stankovića na Marakani!

Novi trener Zvezde će odraditi prvi trening sa timom

Objavljeno:

Fudbalski klub Crvena zvezda poziva sve članove kluba da u petak 10. januara u 11 čaosva prisustvuju prvom treningu prvotimaca u novoj godini.

Trening će se održati na pomoćnom terenu ispod severne tribine a pravo na prisustvo će imati svi koji sa sobom ponesu člansku kartu kluba sa Marakane. Ulaz je ispod zgrade SD Crvena zvezda, preko popularne zelene kapije.

Nedavno se članovima na ovu temu biranim rečima obratio i predsednik Svetozar Mijailović.

- Poštovani zvezdaši, članovi našeg kluba, pravi je trenutak da vidimo šta je naša Zvezda postigla u godini za nama i koliko smo i sebe ugradili u uspehe voljenog kluba. lma mnogo dogadaja koje sa ponosom ističemo iz odlazeće godine i radosno ih se sećamo: jubilarna 30. titula, triler u Kopenhagenu, drugi uzastopni ulazak u Ligu šampiona. Pored svih ovih uspeha, finansijske stabilizacije kluba kao i velikih infrastrukturnih radova na stadionu "Rajko Mitić", u javnosti je ostalo manje primetno da zvanično imamo preko 27.000 članova kluba. Ponosni smo na svakog člana koji je sa Zvezdom prolazio kroz uglavnom radosne, ali ponekad i teške momente tokom 2019. godine. Naročito smo ponosni što je svaki dinar od članstva otišao u Zvezdinu fondaciju koja ima cilj da pomogne razvoju kluba, a posebno Omladinskoj školi i veteranima – istakao je Mijailović.

Postigli smo mnogo, nastavio je predsednik, ali da li ćemo se zadovoljiti ovim brojem članova?

Na pitanje da li će se zadovoljiti ovim brojem članova, predsednik Zvezde je rekao:

- Nećemo, naravno! Zato vas pozivamo da nam se pridružite u akciji da svaki član kluba obnovi članarinu, ali i učlani po dva nova clana i svi zajedno približićemo se onome što je nas veliki, zajednički cilj i san: 50.000 članova FK Crvena zvezda. Deluje nemoguće? Pre samo dve godine izgledala je tako i cifra od 27.000 članova, a ona je sada stvarnost koja nas uči da ciljevi uvek moraju da budu visoki, jer veliki klubovi samo tako ostaju veliki. A mi to svakako jesmo – zaključio je Mijailović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.