LUDILO U UPRAVI PARTIZANA: Oglasila se legenda crno-belih i ponovo zakuvala situaciju!
Navijači Partizana, Foto: Starsport©

HAOS

LUDILO U UPRAVI PARTIZANA: Oglasila se legenda crno-belih i ponovo zakuvala situaciju!

Šoštar je zatražio od inspekcije gradskog Sekretarijata za sport da proveri validnost Skupštine i sada čeka njihovu odluku

Objavljeno:

Dan uoči najavljene sednice Skupštine crno-belih oglasio se bivši predsednik Skupštine, Aleksandar Šoštar i ocenio da će predstojeće zasedanje biti neregularno.

- Planiram da odem, ne znam da li će me pustiti da pričam, ali ako to bude slučaj, reći ću da je Skupština neregularna. To bih nazvao „nazovi skupštinom“, i ne shvatam odakle žurba da se zakaže nova, kada ni ona iz 2. decembra nije završena na propisan način. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim, ali pretpostavljam da je to način da se napravi još veći haos. Javnost mora da bude obaveštena, Partizan nije njihovo vlasništv - rekao je Šoštar, a prenele Večernje novosti.

Aleksandar Šoštar
Aleksandar Šoštar foto: Dragan Kadić

Šoštar je zatražio od inspekcije gradskog Sekretarijata za sport da proveri validnost Skupštine i sada čeka njihovu odluku.

- Inspekcija je bila u klubu i sada čekamo šta će da kažu. Pokupili su sve papire, ali pitanje je da li im je data kompletna dokumentacija, dodao je proslavljeni vaterpolista.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.