MOJA DUŠA SE CEPA NA KOMADE OD BOLA: Poruka Maksimove supruge posle njegove smrti kida dušu!
Maksim Dadašev sa suprugom i sinom, Foto: Printscreen/Instagram

PORUKA SLAMA SRCA

MOJA DUŠA SE CEPA NA KOMADE OD BOLA: Poruka Maksimove supruge posle njegove smrti kida dušu!

Pre nego što je dobio smrtnosni nokaut, Dadašev je slavio u 13 mečeva

Objavljeno:

Ruski borac Maksim Dadašev je preminuo u utorak zbog posledica borbe sa Subrijelom Matijasom koja je bila na programu prošlog petka.

Supruga preminulog boksera je bila na letu iz Vašingtona za Tursku kako bi bila uz njega tokom operacije kojom su doktori hteli da mu uklone deo lobanje kako bi mu smanjili pritisak na mozak i tako ga spasili smrti. Međutim, nisu uspeli, Dadašev je preminuo, a iza njega su ostali žena i dvogodišnji sin Danijel.

- Ljubavi moja! Uvek ćeš biti u mom srcu, moja duša se cepa na komade zbog bola jer nisu tu! Ovo je najteži trenutak u našoj porodici. Ne mogu da verujem. Hvala ti za 11 godina ljubavi! Jedanaest godina sreće! I predivni sin! To je sve što mi je ostalo i daće mi snage da živim - napisala je Elizaveta Apuškina na društvenim mrežama posle smrti njenog supruga, prenosi britanski "Miror".

Takođe je potvrdila da je Maksim Dadašev preminuo, da će njihov sin biti odgajan da postane veliki čovek poput oca, zahvalila svima koji su brinuli o njenom suprugu i zamolila sve da poštuju njenu i privatnost deteta tokom teškog perioda.

Pre nego što je dobio smrtnosni nokaut, Dadašev je slavio u 13 mečeva, a na prvenstvu Rusije je osvojio srebro i bronzu pre profesionalnog bavljenja boksom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.