SRBIJA IDE NA POBEDU U HRVATSKOJ, ALI BEZ 2 IGRAČA: On nije psihološki spreman za ovakve mečeve zato ne putuje!
Nenad Peruničić, Foto: Beta/Branislav Božić

KVALIFIKACIJE ZA EP U RUKOMETU

SRBIJA IDE NA POBEDU U HRVATSKOJ, ALI BEZ 2 IGRAČA: On nije psihološki spreman za ovakve mečeve zato ne putuje!

Srpski tim će u Zadru nastupiti u izmenjenom sastavu

Objavljeno: 17:06h

Rukometna reprezentacija Srbije u nedelju (20.30) igra utakmicu četvrtog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine protiv Hrvatske.

Meč će biti odigran u Zadru, a Orlove i Kauboje očekuje vatrena atmosfera. U utakmici u Beogradu odigranoj u petak bilo je 25:25.

- Hrvatska je bila veliki favorit u Beogradu i ovde je. To je realnost. Ono što su momci više pokazali, to je bilo na psihološkom planu i zato je utakmica bila 55 minuta u egalu. Uvek želim pobedu, ali s obzirom na protivnika, nerešeno protiv Hrvatske (25:25) je velika stvar. Držaćemo se našeg puta, da želimo da pokažemo zube svima, sportski i viteški. Očekujemo veliki pritisak, ali sve ono što nas bocka i potpaljuje, nas na terenu ne interesuje. Kada izađemo na teren, naš fokus će biti samo na terenu. Od samog početka potenciramo na dobroj odbrani, jer iz nje idu kontre i polukontre. Bili smo stegnuti u tom prenosu lopte iz odbrane. Jasno se videlo da nismo rastrčani - rekao je Nenad Peruničić, selektor Srbije.

Srpski tim će u Zadru nastupiti u izmenjenom sastavu. U Hrvatsku nisu otputovali Stefan Vujić i Bogdan Radivojević.

- Bogdan je i pre dolaska bio u opticaju samo za jedan meč. Odradio je veliki posao s obzirom na težinu povrede skočnog zgloba. Što se tiče Stefana, mislim da na psihološkom planu nije baš za ovakve utakmice. Hteo sam da ga poštedim bilo kakvih tenzija, da nešto mora. Zato sam odlučio da ne putuje - dodao je selektor Srbije.

Na tabeli kvalifikacione grupe 2 pred četvrto kolo, Hrvatska ima pet bodova, Švajcarska četiri, Srbija dva, a Belgija jedan.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.