LOPOVI OJADILI SRPSKU ŠAMPIONKU: Ukrali joj čak i dečija sedišta! Preko 300 medalja nestalo svetskoj prvakinji!
Nađa Higl, Foto: Profimedia

OPELJEŠILI JE

LOPOVI OJADILI SRPSKU ŠAMPIONKU: Ukrali joj čak i dečija sedišta! Preko 300 medalja nestalo svetskoj prvakinji!

Od svega što je ukradeno, najveću vrednost imaju odličja sa takmičenja do kojih je Higlova dolazila napornim radom i svakodnevnim odricanjima

Objavljeno: 12:59h

Najbolja srpska plivačica svih vremena Nađa Higl je opljačkana.

Pljačka se dogodila prošlog vikenda, a bivša svetska šampionka u trci na 200 metara prsno je ostala bez onog najvrednijeg za svakog sportistu. Lopovi su odneli više od 300 medalja osvojenih tokom uspešne karijere.

- Olakšana za dva bicikla, dva dečja sedišta i preko 300 medalja. Hvala, dragi lopovi - napisala je ironično Nađa Higl na Fejsbuku.

Od svega što je ukradeno, najveću vrednost imaju odličja sa takmičenja do kojih je Higlova dolazila napornim radom i svakodnevnim odricanjima. Kao što sportisti uvek ističu - svaka medalja je važna i svaka se pamti.

Nekadašnja plivačica nije želela da komentariše incident, ali je siguran da medalje više neće videti.

- Hvala na brizi. To je sigurno već istopljeno... Ne bih dalje komentarisala - izjavila je Nađa Higl za "Kurir".

Ona je napravila čudo 2009. godine kada je na Svetskom prvenstvu u Rimu osvojila zlato. U poslednjih nekoliko godina se bori sa ulceroznim kolitisom, autoimunim oboljenjem koje će je pratiti do kraja života. Međutim, ova supruga i majka dvoje dece se ne predaje.

Na pitanje kolega iz lista "Kurir" da li je prijavila krađu, Higlova nije odgovorila, ali su iz MUP dobili informaciju da slučaj krađe iz doma nekadašnje svetske šampionke nije prijavljen. "Kurir" je stupio u kontakt sa Plivačkim savezom Srbije, ali oni nisu želeli da daju izjave, jer nisu obavešteni o slučaju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.