UBILA SE ĆERKA LEGENDARNOG BOKSERA! Tragedija najstarijeg šampiona sveta: Želim još samo jedan dan da sam sa njom!
Džordž Forman izgubio je ćerku, Foto: Youtube / Printscreen

OBESILA SE

UBILA SE ĆERKA LEGENDARNOG BOKSERA! Tragedija najstarijeg šampiona sveta: Želim još samo jedan dan da sam sa njom!

Posle vesti o njenoj smrti, njen otac, dvostruki svetski prvak u teškoj kategoriji i osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Meksiku 1968. godine, se emotivnom porukom oprostio od ćerke

Objavljeno:

Ćerka bokserske legende Džordža Formena, Frida, pronađena je mrtva u svom stanu proteklog vikenda, a po svemu sideći izvršila je samoubistvo.

Kako prenose američki mediji, ova četrdesetdvogodišnjakinja pronađena je u svom stanu u Hjustonu, kada je rođak koji je ušao u stan zatekao obešenu.

Posle vesti o njenoj smrti, njen otac, dvostruki svetski prvak u teškoj kategoriji i osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Meksiku 1968. godine, se emotivnom porukom oprostio od ćerke i opisao bol koju oseća prvog dana od kada ije sa njm:

- Tata, želim da se bavim boksom. "Na prvom mestu je škola", odgovorio sam joj. Ovo je prva nedelja posle 42 godine da nisam sa mojom Fridom. Ona je sada sa stvoriteljem. Samo jedan dan, jednu godinu, jednu dekadu želim - napisao je Formen na svom Tviter nalogu.

Inače, sedamdesetogodišnji Džordž Formen ima dvanaestoro dece, sedam kćeri i petoricu sinova koji se svi zovu kao i on - Džordž. Pored svega što je uradio u karijeri, ušao je u istoriju kao najstariji šampion sveta u boksu kada je 1994. godine, kao četrdesetpetogodišnjak pobedio Majkla Mura.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.