NA KULTNOM STADIONU IZVIŽDALI DODIKA: A zbog jedne rečenice na kraju je dobio aplauz!
Milorad Dodik, Foto: Beta

SRAMOTA

NA KULTNOM STADIONU IZVIŽDALI DODIKA: A zbog jedne rečenice na kraju je dobio aplauz!

EJOF je najveći sportski olimpijski festival za mlade sportiste između 14 i 18 godina

Objavljeno:

U nedelju uveče na stadionu "Asim Ferhatović Hase" u Sarajevu, svečano je otvoren zimski Evropski omladinski festival (EJOF).

Tom prilikom govor je održao predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik koga je 25 hiljada ljudi na stadionu izviždalo kada je izašao za govornicu. Na to su reagovali iz Republike Srpske rečima da Sarajevo nije spremno da prihvati ruku pomirenja.

Dok je Dodik čitao govor zvižduci su utihnuli, a dobio je aplauz na rečenicu da su učesnici igara došli u zemlju različitosti, i zemlju dobrih domaćina, a koji će im pokazati gostoprimstvo. Zvižduci su se ponovo čuli, kada je Dodik spomenuo reč Republika Srpska, odnosno kada je rekao da je kao funkcioner u RS učinio sve da Olimpijski centar Jahorina dobije neophodna sredstva da bi EJOF bio organizovan. Po završetku govora, Dodik je dobio aplauz dok je napuštao govornicu koji su nadjačali zvižduci.

EJOF je najveći sportski olimpijski festival za mlade sportiste između 14 i 18 godina, koji se organizuje svake dve godine. U Sarajevu učestvuje 1500 sportista iz 46 evropskih zemalja, među kojima i Srbija sa tri predstavnika.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.