PERUNIČIĆ: Poremetila nas je povreda Zelenovića! Kukiću sam rekao da sam ja promašio mnogo više nego što će on ikad
Nenad Peruničić, Foto: Beta/Branislav Božić

SELEKTOR NE OČAJAVA

PERUNIČIĆ: Poremetila nas je povreda Zelenovića! Kukiću sam rekao da sam ja promašio mnogo više nego što će on ikad

Njegovi izabranici platili su danak neiskustvu

Objavljeno: 22:06h

Selektor Srbije Nenad Peruničić rekao je posle remija sa Rusijom od 30:30 da njegova ekipa sazreva, kao i da ju je poremetila povreda Nemanje Zelenovića u finišu meča.

- Ovo je sve proces sazrevanja. Mislim da je ekipu poremetila povreda Zelenovića. Rusija je igrala s dva flastera od njegovog izlaska, a nama je ušao igrač koji je bio hladan... Ipak, to je sve nešto s čim moraju da žive kao tim. Uspeli smo da se odbranimo i to je bitno, sada da izvučemo najbolje iz ovoga - rekao je Peruničić.

Lazar Kukić
Lazar Kukić foto: AP

Srbija je preko Lazara Kukića u poslednjim sekundama meča imala šansu da dođe do pobede, ali je Oleg Grams odbranio njegov udarac. On je to teško podneo, pa je posle utakmice plakao.

- Nije to ništa strašno... Znam da je video loptu u golu, svi smo je videli. Rekao sam mu da sam ja mnogo više promašio nego što će on ikada - rekao je selektor.

Njegovi izabranici platili su danak neiskustvu.

- Ima situacija kada pokušavamo da ranije završimo utakmicu, ali još smo mladi. Igrali smo protiv isto tako mlade i agresivne ekipe Rusije.

Srbiju u subotu očekuje drugi meč u grupi A na šampionatu sveta, a protivnik je Francuska. Taj duel na rasporedu je od 20.30 časova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.