KARLEUŠA ODMAH PRISKOČILA U POMOĆ PARTIZANU: Kao država smo dotakli dno, pomozimo srpskom ponosu!
Jelena Karleuša je uplatila pomoć za VK Partizan, Foto: Printscreen/Instagram/karleusastar

Priskočila u pomoć

KARLEUŠA ODMAH PRISKOČILA U POMOĆ PARTIZANU: Kao država smo dotakli dno, pomozimo srpskom ponosu!

Najtrofejniji srpski vaterpolo klub nalazi se na rubu egzistencije, a u pomoć im je pomogla estradna zvezda

Objavljeno: 17:33h

Vaterpolo klub Partizan, jedan od najtrofejnijih evropskih klubova i sedmostruki prvak "starog kontinenta" spao je na najniže grane, a to je da moli za pomoć kako bi obezbedio osnovne uslove za opstanak kluba.

Sa Banjice su putem saopštenja poručili javnosti da im je neophodna finansijska pomoć, koju ne dobijaju od onoga od koga je trebalo da dobiju, pa su u pomoć pozvali sve navijače i ljude dobre volje da pomognu klubu za koji se može reći da je baza srpskog vaterpola kojim se toliko dičimo.

Među prvima je posle ovog saopštenja priskočila pevačica Jelena Karleuša koja je uplatila "simboličnih" 100.000 dinara kako bi crno-beli obezbedili grejanje bazena.

Za mnoge je ovo bilo iznenađenje, pogotovo što je njen suprug bio igrač Crvene zvezde i da su redovno oboje bili na udaru navijača Partizana, ali je ona ovim gestom pokazala da u ovakvim situacijama nije bitna klupska pripadnost, već da je najvažnije sačuvati opstanak jedne sportske institucije kakva je VK Partizan.

Uz sliku uplatnice, Karleuša je objavila i žestok komentar na račun države i nadležnih institucija koje su dozvolile da se ovako nešto desi, a dobro je poznato da su upravo vaterpolisti najuspešniji srpskih sportisti decenijama unazad.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.