SRBIJO, STIDI SE! PARTIZAN MOLI ZA POMOĆ: Vapaj sedmostrukog prvaka Evrope, primoran da traži milostinju!
Vaterpolo klub Partizan nema novca za najosnovnije potrebe, Foto: Starsport©

A dičimo se vaterpolistima

SRBIJO, STIDI SE! PARTIZAN MOLI ZA POMOĆ: Vapaj sedmostrukog prvaka Evrope, primoran da traži milostinju!

Jedan od naših najtrofejnijih sportskih klubova nema novca za najosnovnije potrebe

Objavljeno:

Vaterpolo klub Partizan našao se u najtežem trenutku u svojoj slavnoj istoriji, u kome mora da moli za pomoć navijače i prijatelje, kako bi uopšte ostao.

Drugi najtrofejniji evropski klub po broju titula (sedmostruki prvak Evrope) nema novca ni za najosnovnije potrebe, čak ni da plati grejanje bazena.

Zbog toga je primoran da izda saopštenje u kome moli sve koji su u mogućnosti da koliko mogu pomognu novčanim donacijama klubu da bi opstao.

- Obraćamo Vam se u ime Vaterpolo kluba Partizan. VK Partizan je mnogo godina sinonim za uspeh u ovom sportu. Mnogo osvojenih medalja su dokaz našeg kvaliteta. Klub koji je cenjen i priznat u celom svetu. Najuspešniji vaterpolisti su ponikli u našoj školi vaterpola. Kod nas vredno trenira 350 dece različitog uzrasta, u nadi da će sutra naslediti svoje starije kolege.

Način na koji možete uplatiti sredstva za pomoć Partizanu
Način na koji možete uplatiti sredstva za pomoć Partizanu foto: VK Partizan

- Nažalost, VK Partizan se suočava sa mnogo problema. Jedno od gorućih pitanja je „ Kako obezbediti adekvatno grejanje u zimskoj sezoni?“. Vaterpolo klub je došao na ideju da pronađe firme, poštovaoce našeg kluba koji bi nam skromnom donacijom pomogli da rešimo problem grejanja tokom zime i obezbedimo deci i prvom timu uslove kakve zaslužuju. Naša zamisao je da firme koje pristanu na doniranje pomoći uplate po 3000 dinara mesečno tokom sledećih pet meseci, koliko traje grejna sezona i time nam omoguće da nesmetano radimo na našem bazenu, bez bojazni od hladnoće i problema koje hladna voda nosi sa sobom.

- Vi ste nam jedina nada da se izborimo i uspemo u ovome! Za sve radosti koje je ovaj klub doneo svom narodu, i sve uspehe koje smo zajedno delili stanite uz nas! Vašom podrškom ćemo uspeti da se izbavimo i izađemo iz svega kao pobednici. U ime ove dece, u ime vaterpolista u ime svakog zaposlenog u VK Partizan Vam se unapred zahvaljujemo u nadi da ćete imati volje i načina da nam pomognete - navodi se u saopštenju Partizana, koje se bolje može okarakterisati kao vapaj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.