Najbolja hrvatska atletičarka sasula svima istinu u lice: Smeta vam što navijamo jedni za druge?! E pa odlično! Uvek ću navijati za Ivanu, Noleta, delfine!
Foto: Profimedia

BRAVO DEVOJKE!

Najbolja hrvatska atletičarka sasula svima istinu u lice: Smeta vam što navijamo jedni za druge?! E pa odlično! Uvek ću navijati za Ivanu, Noleta, delfine!

Inače, Ivanino i Sandrino prijateljstvo je dodsatno ojačano na Olimpijskim igrama gde su svim srcem navijale jedna za drugu, uprkos političkim uticajima

Objavljeno: 11:04h

Sada već najbolja Hrvatska atletičarka ikada Sandra Perković, je na Evropsko prvenstvu u Berlinu ispisala nove stranice u istoriji atletike petim uzastopnim zlatom u bacanju diska, a malo pre ulaska u atletsku "besmrtnost" je imala da prenese jako lepu i bitnu poruku za sve ljude sa ovih prostora.

U Srbiji i Hrvatskoj često se podozrivo ili negativno gleda kada sportisti iz ove dve zemlje navijaju jedni na druge, na šta je reagovala Perkovićeva, koja inače prilično bliska sa Srpskom "kraljicom" Ivanom Španović.

- Mislim, kakav užas, Srbi navijaju za Hrvate i obrnuto. Ma odlično ako se to nije nekome svidelo. Obe države su tu gde jesu zato što se nekim političarima nešto nije svidelo. Sport ne poznaje granice, zato je normalno da navijamo za Noleta, on za “vatrene”, mi za vašu Ivanu, Milicu, vi za naše “barakude”, mi za vaše “delfine” - rekla je Perkovićeva za "Večernje novosti", poslavši još jednu poruku.

- Vulgarna ću možda biti, ali nije bitno da li je crno, belo, žuto, muško, žensko. Mi smo sportisti, svi se borimo jednim, sportskim srcem i svi smo iznutra od krvi i mesa. Mi ne dolazimo iz bogatih zemalja, mnogo teži put nam je bio svima i zato se držimo zajedno. Volimo se, pa šta?

Inače, Ivanino i Sandrino prijateljstvo je dodsatno ojačano na Olimpijskim igrama gde su svim srcem navijale jedna za drugu, uprkos političkim uticajima, koji očito propagiraju druge vrednosti.

- Navijaću za nju kao uvek, ne vidim nikakav razlog zašto ne bih. Moje srce je veliko kad ona pobeđuje, kao što je i njeno kada to činim ja - rekla je Perković.

Odmah posle tadašnjeg ekspresnog plasmana u finale, Ivana je uzvratila podršku.

- Mi smo višegodišnji prijatelji, na svakom takmičenju provodimo vreme zajedno. Koliko ona navija za mene, toliko i ja za nju i presrećna sam zbog njene medalje.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković posle pobede nad Nordsjelandom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.