JA SAM SRBIN I DELIJA: Oglasio se Zvezdin bokser zbog čijeg se pevanja s Hrvatom Bajinih i Tompsonovih pesama digao Balkan na noge! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook/Marko Nikolic

Podigli prašinu

JA SAM SRBIN I DELIJA: Oglasio se Zvezdin bokser zbog čijeg se pevanja s Hrvatom Bajinih i Tompsonovih pesama digao Balkan na noge! (VIDEO)

Marko Nikolić je zbog kontroverznog snimka došao u centar pažnje javnosti u Srbiji i Hrvatskoj

Objavljeno:

Bokser Crvene zvezde Marko Nikolić koji se našao u centru pažnje zbog pevanja zajedno sa prijateljem Hrvatom najpre pesama Baje Malog Knindže, a potom i Marka Perkovića Tompsona se oglasio povodom toga.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama može se videti kako su njih dvojica zagrljeni i najpre srpski borac peva pesmu "Kad sam bio mali znao sam svoj pravac", a potom njegov prijatelj Kristijan peva "Čavoglave" od kontroverznog proustaškog pevača Tompsona.

- Pošto vidim da sam više postao u centru pažnje po novinama nego Sloba, Kija i Luna dok je Zadruga trajala, još jednom ću reći nešto o tome. Stavljaju naslov kako ja pevam ustaške pesme, ja nikad u životu nisam zapevao ustašku pesmu, na sebi imam 4 srpske tetovaže, moja familija potiče sa Kosova, a na snimku se jasno čuje kako ja pevam KAD SAM BIO MALI i posle je moj drugar Hrvat zapevao ustašku pesmu. Sve to je bila čista zajebancija, iz koje je ispao cirkus. Ja sam SRBIN I DELIJA i ovim putem se svima izvinjavam koji su to loše shvatili i prihvatili, ja znam ko sam ja i šta sam sve radio i koliko sam drugima pomagao u životu. Na neki način ko sa strane gleda ovo i jeste možda ispalo ružno ali to je bila čista zajebancija. Taj moj drugar Hrvat voli Srbiju koliko i svoju zemlju, bar vi koji me poznajete razumete sve - poručio je Nikolić preko društvenih mreža.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.