SRBIJA I HRVATSKA NA NOGAMA, USIJALO SE SVE: Bokser Crvene zvezde i Hrvat zagrljeni pevaju Baju Malog Knindžu i Tompsona! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@drustvenidrug

Šokantno

SRBIJA I HRVATSKA NA NOGAMA, USIJALO SE SVE: Bokser Crvene zvezde i Hrvat zagrljeni pevaju Baju Malog Knindžu i Tompsona! (VIDEO)

Njih dvojica su svoj snimak objavili na društvenim mrežama što je izazvalo žestoke reakcije na obe strane

Objavljeno:

Skandalozan snimak kruži društvenim mrežama na kome su se u glavnim ulogama našli bokser Crvene zvezde Marko Nikolić i njegov prijatelj Hrvat Kristijan Red Cartel.

Njih dvojica su se snimali kako se šegače, pa im je palo na pamet i da naprave video kako jedan peva prosrpsku nacionalističku pesmu, a potom ovaj drugi peva proustašku nacionalističku pesmu.

Tako se najpre vidi kako Nikolić peva pesmu Baje Malog Knindže "Kad sam bio mali" koja između ostalog ima stih "oni bili katolici, a ja pravoslavac", a potom Hrvat peva "Čavoglave" proustaškog pevača Marka Perkovića Tompsona.

Ovaj snimak je za kratko vreme od kako je objavljen izazvao burne reakcije i u Srbiji i u Hrvatskoj, a obojicu su osudili brojni korisnici društvenih mreža, iako je njima dvojici sve ovo bilo samo sprdanje i zabava.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.