BIĆE TEŠKO, ALI MI IMAMO SVOJE AMBICIJE: Zoran Terzić apostrofirao Italiju kao najbitniji meč! (FOTO)
Foto: Beta

NASTAVLJA SE TAKMIČENJE

BIĆE TEŠKO, ALI MI IMAMO SVOJE AMBICIJE: Zoran Terzić apostrofirao Italiju kao najbitniji meč! (FOTO)

Prvu utakmicu igraće u utorak od 16.30 protiv Italije, zatim u sredu od 16.30 sa Dominikanskom Republikom i na kraju u četvrtak od 19.30 sa domaćinom turnira Holandijom

Objavljeno:

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je danas da predstojeća grupa u Ligi nacija i posebno utakmica sa Italijom mnogo znače njegovom timu.

Srpske odbojkašice će od utorka četvrtka igrati 13. grupu četvrtog vikenda Lige nacija, protiv Italije, Dominikanske Republike i Holandije.

- Prva utakmica će verovatno biti najteža i najvažnija na ovom turniru. Mnogo toga će rešiti jer bismo Italiju praktično izbacili iz trke za završni turnir, a mi bismo napravili veliki, veliki korak ka istom - rekao je Terzić u Roterdamu.

foto: Reuters

Prvu utakmicu igraće u utorak od 16.30 protiv Italije, zatim u sredu od 16.30 sa Dominikanskom Republikom i na kraju u četvrtak od 19.30 sa domaćinom turnira Holandijom. - Biće veoma teško, ali imamo svoje ambicije i želje. Želimo da pobedimo jer bi nam to mnogo značilo u borbi za plasman - kazao je Terzić. Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije posle devet utakmica ima osam pobeda, koliko i SAD i Brazil, a trijumf više od četvrtoplasirane Holandije.

BONUS VIDEO: Ovako su košarkaši i navijači Borca proslavili najveći uspeh u istoriji kluba

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.