NAČISTO PROP'O: Nekada je bio šampion sveta, a sada je uhapšen zbog krađe piva! (VIDEO)
Foto: Pixabay

NEVEROVATNO

NAČISTO PROP'O: Nekada je bio šampion sveta, a sada je uhapšen zbog krađe piva! (VIDEO)

Stravična priča, zaista!

Objavljeno:

Bivši prvak sveta u boksu Orlando Salido uhapšen je u sredu u Sijudad Oregonu. Razlog zbog koga je popularni "El Siri" završio sa lisicama na rukama je krađa.

Kako pišu lokalni mediji, Salido je uhvaćen kada je u jednoj prodavnici ukrao 16 limenki piva. Sigurno da ovaj incident neće biti prijatan za njega zbog predstojećih lokalnih izbora, s obzirom na to da se kandidovao u 16. jedinici u Sijudad Oregonu, prenosi "Fajt Sajt".

Bokser je uhvaćen oko sedam sati ujutru, kada je pokušao da izađe iz prodavnice iako nije platio veliku količinu piva koju je uzeo. Dodatni problem je taj što se pivo ne može prodavati pre osam časova. Međutim, Salido je neigrao upozorenja, pa je iz supermarketa izašao, a da pritom nije platio račun.

Ovo mu nije bio prvi prekršaj, jer je 31. decembra prošle godine uhapšen zbog sukoba u jednom baru u Sonori.

Bivšeg prvaka sveta u ringu nismo videli još od decembra, kada je u Las Vegasu izgubio nokautom od Migela Romana, i tada je najavio odlazak u penziju. Ipak, ubrzo je promenio mišljenje.

Meksikanac se proslavio time što je u drugom meču u karijeri savladao sada nedodirljivog Vasila Lomačenka. Očekuje se da će se Salido u ring ponovo vratiti narednih meseci.

BONUS VIDEO: Navijači Fenerbahčea prave feštu u Knez Mihailovoj

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.