POZNATI RUKOMETAŠ SASLUŠAN ZBOG DIVLJANJA U PORODILIŠTU! Jovanović se vratio u Višegradsku, ali ovoga puta nije pravio haos! (FOTO)
Foto: Fonet

POTRESNO!!!

POZNATI RUKOMETAŠ SASLUŠAN ZBOG DIVLJANJA U PORODILIŠTU! Jovanović se vratio u Višegradsku, ali ovoga puta nije pravio haos! (FOTO)

Iako je preživeo veoma stresne momente, zbog čega mu se mora malo progledati kroz prste, morao je da bude saslušan u policiji

Objavljeno: 09:44h

Nedeljko Jovanović je rukometaš koji je napravio haos u porodilištu nakon što mu se verenica porodila u 22. nedelji. Njegova verenica se zbog komplikacija prevremeno porodila i u šestom mesecu rodila bebu od svega 600 grama.

Sada je zbog tog divljanja i saslušan.

Jovanović je samo dan nakon incidenta, ponovo posetio GAK Višegradsku, ali ovog puta da bi se izvinio za svoje ponašanje. Kako je rečeno, on je u bolnicu došao u popodnevnim satima i pokušao da izgladi situaciju sa lekarima i medicinskim sestrama.

foto: Nemanja Pančić, Printscreen Youtube
foto: Nemanja Pančić, Printscreen Youtube

Podsećamo, Nedeljko Jovanović je u nedelju oko pola dvanaest uveče upao u porodilište, gde je pokušao da razvali vrata, vikao i krivio lekare za prevremeni porođaj njegove verenice, a potom je čak ušao i u deo gde se žene porađaju i gde je civilima pristup zabranjen.

Njegova verenica još u petak je iz jedne beogradske bolnice prebačena u GAK Višegradska, zbog stanja koje je prethodilo pobačaju. Dobila je terapiju i ostala je da leži u bolnici.

Drama je krenula u nedelju uveče, pola sata pre ponoći. Dežurne doktorke pregledale su verenicu sportiste, čije je stanje bilo loše i ona je hitno prebačena u porodilište jer je prevremeni porođaj krenuo. Nekoliko minuta kasnije, njen verenik je stigao u bolnicu i, prema priči lekara koji su bili u smeni te noći, s vrata počeo da pravi haos.

Prvo je pokušao da razvali glavna ulazna vrata, koja se, inače, zaključavaju u 22 sata, ali to mu nije pošlo za rukom, pa je lupao i pokušavao nasilno da ih otvori. Onda je pronašao sporedni ulaz i sa još dve žene ušao u bolnicu.

BONUS VIDEO: Razmena sličica za Svetsko prvenstvo u Rusiji na Terazijskoj česmi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.