NE DAJU MU DA SE BORI: Rio Ferdinand sa bolom i tugom obaveštava svoje fanove da od njegove bokserske karijere neće biti ništa! (VIDEO)
Bivši engleski fudbaler, Rio Ferdinand, Foto: Reuters

UZALUD

NE DAJU MU DA SE BORI: Rio Ferdinand sa bolom i tugom obaveštava svoje fanove da od njegove bokserske karijere neće biti ništa! (VIDEO)

"Teško mi je da prihvatim jer mi nije pružena prilika da pokažem svoju sposobnost bordu za boks, kroz standardnu proceduru koja se dozvoljava drugima"

Objavljeno:

Bivši defanzivac Mančester junajteda Rio Ferdinand ipak neće ući u ring jer je Britanski bord za kontrolu boksa odbio da mu izda boksersku licencu.

Nekadašnji saigrač Nemanje Vidića sada ima 39 godina i od fudbala se oprostio 2015, a u septembru prošle godine je najavio novu "karijeru".

On kaže da BBBoFC nije hteo ni da razmotri njegovu prijavu.

- Teškog srca moram da okačim svoje rukavice. Teško mi je da prihvatim jer mi nije pružena prilika da pokažem svoju sposobnost bordu za boks, kroz standardnu proceduru koja se dozvoljava drugima - rekao je Ferdinand.

Koliko je Ferdinand bio ozbiljan u nameri da postane bokser govori i to što ga je trenirao nekadašnji šampion u srednjoj kategoriji Riči Vudhol. - Boks je fizički težak i opasan sport. Uvek sam imao poštovanja za njega i nikada nisam potcenjivao njegovu težinu. Važno je pristupiti svemu sa uspehom na umu i da pružite maksimum, ali nekad vam stvari ne idu na ruku - kaže Ferdinand.

BONUS VIDEO:

Novak Đoković na druženju sa novinarima - 2

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.