FILIP ĐORĐEVIĆ BIO NA MARAKANI: Da li je on zamena za Pešića, i da li iskustvo u Laciju može da donese Zvezdi novu mušemu na centru Marakane?! (FOTO)
Foto: AP, Vikipedija

jedna od želja

FILIP ĐORĐEVIĆ BIO NA MARAKANI: Da li je on zamena za Pešića, i da li iskustvo u Laciju može da donese Zvezdi novu mušemu na centru Marakane?! (FOTO)

Zvezdin đak afirmisao se igrama u Nantu i rimskom Laciju, a nedavno je boravio na razgovorima sa čelnicima crveno-belih

Objavljeno:

Crvena zvezda nastupa već početkom jula u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a uprava već sada počinje da radi na timu koji će se predstaviti navijačima i pokušati da ponovi uspeh iz ove sezone.

U moru igrača koji su se pominjali kao potencijalne novajlije, našlo se ime Filipa Đorđevića. Zvezdin đak afirmisao se igrama u Nantu i rimskom Laciju, a nedavno je boravio na razgovorima sa čelnicima crveno-belih.

foto: AP

- Bio je kod nas na razgovoru, Mrkela, Milojević i ja samo pričali sa njim. Jeste nam želja. Ima mnogo ponuda. Ne vodi ga samo novac, jaču ponudu imao je od Rome nego Lacija, ali je procenio da neće imati prostora pored Totija. Napravio je dobru karijeru u Italiji i Francuskoj - rekao je Zvezdan Terzić, generalni direktor novog prvaka Srbije.

Još zimus pominjali su se dolasci Nemanje Milunovića i Mirka Ivanića iz BATE Borisova. O mogućnosti da ovog leta stignu na Marakanu, čelnik Zvezde kaže:

- Šanse su mnogo manje nego u januaru. Ivanić je produžio ugovor sa BATE Borisovim, a Milunovićeva želja je da se ne vraća u Srbiju, nego da ide u jaču ligu - istakao je Terzić.

BONUS VIDEO:

Novak Đoković na druženju sa novinarima - 2

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.