32 imena na spisku Nikole Grbića: Odbojkaši od ponedeljka na zadatku - Liga nacija!
Nikola Grbić je pozvao 32 igrača na pripreme, Foto: Beta

Očekuje se dobar rezultat

32 imena na spisku Nikole Grbića: Odbojkaši od ponedeljka na zadatku - Liga nacija!

Srpski odbojkaši počinju sa pripremama

Objavljeno:

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije počeće u subotu, 21. aprila pripreme za I Ligu nacija 2018.

Seniori Srbije će trenirati u SC Kovilovo, a selektor Nikola Grbić na pripreme je pozvao 32 igrača.

Evo i spiska Nikole Grbića:

Tehničari: Nikola Jovović (Arkaš Izmir), Maksim Buculjević (Hurikani Loima), Ivan Kostić (Steaua), Andrija Vilimanović (Novi Pazar) i Aleksa Batak (Niš).

Korektori: Aleksandar Atanasijević (Peruđa), Dražen Luburić (Zenit Sankt Peterburg), Dušan Petković (Sora), Irfan Hamzagić (Novi Pazar), Aleksandar Gmitrović (Crvena zvezda) i Božidar Vučićević (Vojvodina)

Srećko Lisinac i Nikola Grbić
Srećko Lisinac i Nikola Grbićfoto: Fonet

Libera: Nikola Rosić (Krajova), Neven Majstorović (Arkada Galaci), Goran Škundrić (Nansi) i Predrag Jevtić (Crvena zvezda).

Blokeri: Marko Podraščanin (Peruđa), Srećko Lisinac (Belhatov), Petar Krsmanović (Surgut), Aleksandar Okolić (Berlin), Nemanja Mašulović (Crvena zvezda), Stevan Simić (Vojvodina), Aleksa Polomac (Novi Pazar) i Aleksandar Nedeljković (Belhatov).

Primači: Uroš Kovačević (Trentino), Marko Ivović (Funvik Taubate), Milan Katić (Belhatov), Lazar Ćirović (Padova), Nikola Mijailović (Šomon), Luka Tadić (Crvena zvezda), Miran Kujundžić (Vojvodina), David Mehić (Vojvodina) i Pavle Perić (Vojvodina)

Nikola Grbić u ponedeljak počinje pripreme seniorske odbojkaške reprezentacije Srbije
Nikola Grbić u ponedeljak počinje pripreme seniorske odbojkaške reprezentacije Srbijefoto: EPA/Adam Warzawa

Srpski odbojkaši odigraće prvi meč u premijernom izdanju Lige nacija 2018. protiv Brazila u novoj Hali sportova u Kraljevu, u petak, 25. maja od 20.00 časova u okviru 1. kola 4. grupe I vikenda. U 2. kolu, u subotu, 26. maja, Srbija će igrati protiv Nemačke (19.00), a u poslednjem, 3. kolu, u nedelju, 27. maja, protiv Italije (19.00). Svi mečevi Lige nacija u konkurenciji odbojkaša igraće se od petka do nedelje.

U okviru II vikenda (1 – 3. jun), Srbija će gostovati u Areni Armejec u Sofiji, u Bugarskoj (5. grupa), a rivali će joj, pored domaćina, biti Rusija i Australija.

III vikend će se odigrati 8 – 10. juna, a Srbija će igrati u 12. grupi, u Eks on Provansu u Francuskoj, sa domaćinom, Argentinom i Korejom.

U okviru IV vikenda, od 15. do 17. juna, Srbija će igrati u Sirs Centru u Hofman Estejtsu u SAD, a rivali će joj biti i Iran i Poljska.

Poslednji, V vikend je na programu 22 – 24. juna, a Srbija će igrati u 18. grupi u Đijangmenu u Kini, sa domaćinom Japanom i Kanadom.

Finalni turnir će se odigrati 4 – 8. jula na fudbalskom stadionu Pjer Moroa u Lilu, u Francuskoj. Pored Francuske, plasman na Finalni turnir će izboriti 5 najuspešnijih selekcija sa ukupne tabele posle 15 odigranih utakmica.

BONUS VIDEO: Dimna zavesa na severnoj tribini 157. Večiti derbi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.